Antena Căutare

Vremea de mâine. Se anunță înnorări trecătoare pentru 3 aprilie

Vești incredibile de la meteorologi pentru vremea de mâine. Deși dimineața va fi în continuare rece, pe 3 aprilie avem parte de o încălzire ușoară.

Vremea 3 aprilie

Pixabay.com

Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare îndeosebi în prima parte a intervalului în regiunile vestice, centrale şi nordice, iar noaptea cu precădere în cele sudice şi nord-estice.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare ziua la munte, în special pe creste, iar pe suprafeţe restrânse şi la viteze mai mici şi în estul teritoriului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 şi 18 grade, iar cele minime între -2 şi 6 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei, spre -7 grade.

Dimineaţa şi noaptea, local cu o probabilitate mai mare în centrul ţării şi în dealurile subcarpatice şi doar izolat în rest se va forma brumă, iar în zonele joase de relief pe suprafeţe mici vor fi condiţii de ceaţă.

Frigul nu mai are viață lungă în România! Ce urmează după valul de aer polar și când își revine primăvara în drepturi. P... Vremea de mâine. Veste neașteptată de la meteorologi pentru 4 aprilie! Vremea se schimbă radical...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Parteneri
Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x