Antena Căutare

Vremea în weekend 12-13 octombrie 2019. Temperaturi de 25 grade C

Vremea în weekend se anunță extrem de caldă în toată România. Află ce temperaturi sunt și prognoza meteo detaliată pentru București și la munte.

Vremea în weekend 12-13 octombrie 2019. Temperaturi de 25 grade C
vremea toamna cald

Vremea în weekend se anunță extrem de caldă în toată România. Află ce temperaturi sunt și prognoza meteo detaliată pentru București și la munte.

ANM (Administrația Națională de Meteorologie) anunță că valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi deficitar în toată țara.

Vremea în weekend 12- 13 octombrie 2019 în București

Sâmbătă, vremea va fi deosebit de caldă în București, cu valori termice ce se vor încadra între 23˚C și Min: 8˚C. Vântul va sufla slab, cu 6 km/h dinspre V. Noaptea se anunță senină.

Duminică, temperaturile mai cresc cu două grade în București, atingând maxime de 25 grade C și minime de 7 grade C. Cerul va fi însorit, iar noaptea va fi senină. Temperaturile se mențin la același nivel și săptămâna viitoare.

Vremea la munte, 12-13 octombrie 2019 la munte

Vreme deosebit de caldă va fi în weekend la munte. Cerul va fi însorit, atât sâmbătă, cât și duminică, noaptea va fi senină.

Sâmbătă, temperaturile se vor încadra între 20°C și 6°C​, iar duminică acestea vor mai crește cu trei grade C. Noaptea va fi senină. Temperaturile se vor menține ridicate pe tot parcursul săptămânii viitoare, nefiind anunțate ploi.

Citește și:

ANM: vremea în intervalul 14 - 21 octombrie. Răsturnare de situație, temperaturile cresc

Vremea 12 octombrie 2019. Temperaturi între -5 și 25 de grade C... Meteo: val de căldură peste România. ANM anunță temperaturi record în acest weekend...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x