Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Vremea în weekend 18-19 mai 2019. Meteo București: furtuni și descărcări electrice. Vremea România

Vremea în weekend 18-19 mai 2019. Meteo București: furtuni și descărcări electrice. Vremea în România anunță instabilitate pronunțată, cu ploi abundente. Vremea la munte aduce furtuni în a doua zi de weekend. Află buletinul meteo complet

vremea in weekend

Vremea în weekend 18-19 mai 2019. Meteo București: furtuni și descărcări electrice. Vremea în România anunță instabilitate pronunțată, cu ploi abundente. Vremea la munte aduce furtuni în a doua zi de weekend. Află buletinul meteo complet

Vremea în weekendul 18-19 mai 2019 aduce perioade de ploi, cu cer parțial înnorat, însă cu temperaturi mai ridicate decât până acum. Află prognoza meteo pentru următorul intreval de timp.

Vremea în weekend 18-19 mai 2019 în România

Meteo România - sâmbătă, 18 mai 2019

Vremea de sâmbătă în România anunță un cer mai mult noros în estul țării, acolo unde vor cădea averse de ploaie însoțite de fenomene electrice pe arii extinse, iar local cantitățile de apa vor ajunge până la 15-20 de mm, mai ales în Moldova și în sudul Bărăganului. De asemneea, unele averse slabe de ploaie se vor semnala și în vestul țării, dar numai în mod izolat. Vântul va sufla moderat în Bărăgan și în Dobrogea și mai mult slab în restul regiunilor. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 23 și 28 de grade Celsius la nivelul întregii țări. Cele mai scăzute valori termice din România sunt așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei și pe litoral, iar cele mai ridicate în sudul Olteniei.

Meteo România - duminică, 19 mai 2019

Vremea de duminică în România se anunță instabilă în aproape toată țara, îndeosebi în cursul după-amiezii. Local, se vor acumula averse de ploaie însoțite de descărcări electrice. Cantitățile de apa estimate pe parcursul zilei de duminică vor fi în general nesemnificative. Izolat, însă, la munte, se vor strânge până la 10-15 mm de apa. Vântul va sufla slab până la moderat în zone precum Moldova, Bărăgan, Dobrogea și estul Transilvaniei, și mai mult slab în celelalte regiuni. Maximele termice ale zilei de duminică în România vor urca la prânz până spre 21-26 de grade în Transilvania, Maramureș, Dobrogea și Moldova și 24-29 de grade Celsius în Banat, Crișana, Oltenia și Muntenia, din nou cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în sudul extrem al Olteniei.

Vremea în weekend 18-19 mai 2019 în București și la munte

Vremea în weekend 18-19 mai 2019. Meteo București: furtuni și descărcări electrice. Vremea România

Meteo București, 18 mai 2019

Vremea în Capitală pentru prima zi de weekend anunță instabilitate pronunțată și apariția unor averse și furtuni cu descărcări electrice, cu caracter izolat. Temperaturile însă vor fi mai ridicate cu un grad față de ziua de vineri, așadar valorile termice se vor situa între 26°C și 15°C.Averse izolate sunt anunțate și pe parcursul nopții. Vântul va sufla cu 6 km/h dinspre NV, în rafale de 29 km/h. Cantitatea de precipitații care se va acumula va fi de 1 L/m², pe timpul zilei, și de 4 L/m² pe timpul nopții.

Meteo București, 19 mai 2019

Vremea de duminică în București anunță temperaturi mai scăzute cu un grad față de prima zi de weekend, dar nu sunt prezente ploi. Vallorile termice se vor încadra între 25°C și 15°C. Cerul va prezenta înnorări atât pe parcursul zilei, cât și pe parcursul nopții. Vântul va sfla slab. Pentru cei care aveau impresia însă că vom scăpa de ploi, ei bine, instabilitatea atmosferică va face aversele să fie prezente și în primele zile din săptămâna 20-26 mai 2019.

Vremea în weekend la munte, sâmbătă, 18 mai 2019

Sâmbătă, la munte nu sunt anunțate ploi există posibilitatea unor averse. Cerul se va menține parțial noros. Temperaturile se vor încadra între 22°C și 12°C. Vântul va sufla în rafale de 27 km/h. Norii nu se vor dispersa nici pe parcursul nopții, făcând ca plolie să fie prezente încă de la primele ore ale dimineții de duminică.

Vremea în weekend la munte, duminică 19 mai 2019

Duminică, la munte, vremea anunță averse și furtuni cu fulgere pe timpul zilei. Pe timpul nopții, ploile se opresc, dar apare fenomenul de ceață. Temperaturile din a doua zi de weekend se vor încadra între 23°C și 13 grade C, iar vântul va sufla cu rafale de 29 km/h pe timpul zilei, respectiv 26 km/h, pe timpul nopții. Cantitatea de precipitații acumulată va fi de 2 L/m². Ploile abundente vor continua aproape în fiecare zi a săptămânii următoare, respectiv 20-27 mai 2019, iar temperaturile vor scădea simțitor, intrând într-un nou val de răcire a vremii.

Recomandari