Antena Căutare

Vremea pe o săptămână. Prognoza meteo 18-21 februarie 2019

Prognoza meteo 18-21 februarie 2019. In prima parte a saptamanii vremea va fi in general frumoasa, cu temperaturi ridicate. Incepand de joi cerul o sa fie acoperit de nori si o sa apara precipitatiile. Afla cum va fi vremea in urmatoarele zile.

Prognoza meteo 18-21 februarie 2019. În prima parte a săptămânii vremea va fi în general frumoasă, cu temperaturi ridicate. Începând de joi cerul o să fie acoperit de nori și o să apară precipitațiile. Află cum va fi vremea în următoarele zile.

Vremea 18 februarie. Prognoza meteo pentru luni

Luni vremea va fi frumoasă și deosebit de caldă în toată țară. În prima parte a zilei mai ales în Transilvania local se va formă ceață, asociată izolat și cu depunere de chiciură. Vântul va suflă slab în aproape toată țară, cel mult slab până la moderat în sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime, potrivit prognozei Vremea.ro, vor fi cuprinse în general între 5 și 10 grade Celsius în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei), 10-15 grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 7-12 grade în Moldova.

Vremea 19 februarie. Prognoza meteo pentru marți

Marți cerul va fi mai mult senin pe teritoriul țării noastre, doar izolat pe vai și în depresiuni ceață urmând să își mai facă apariția, îndeosebi în prima parte a zilei. Vântul va suflă moderat în Moldova și slab, cel mult slab până la moderat în restul regiunilor. Temperaturile maxime se vor situa în general între 7 și 12 grade în Transilvania și Maramureș, 11-16 grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate în Dealurile de Vest) și 8-13 grade în Moldova.

Vremea 20 februarie. Prognoza meteo pentru miercuri

Miercuri temperaturile vor marca o scădere la munte, însă această scădere se va resimți la un nivel mult mai scăzut în zonele joase de relief. Local în Carpații Orientali se vor semnala unele ninsori slabe, în timp ce în restul țării cerul se va menține variabil, cu excepția ceții care local va mai persistă mai ales în prima parte a zilei pe vai și în depresiuni. Vântul va suflă moderat în cea mai mare parte a Olteniei și în general slab până la moderat în restul teritoriului. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 5-10 grade în Transilvania și Maramureș, 8-13 grade în Banat și Crișana și 10-15 grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu valori ușor mai ridicate (de până la 16-17 grade) așteptate a se înregistra în zonele deluroase din Oltenia și din Muntenia.

Vremea 21 februarie. Prognoza meteo pentru joi

Joi cerul va fi mai mult noros în aproape toată țară, însă unele precipitații slabe sub formă de lapoviță și ninsoare vor cădea doar local în zona Carpaților Orientali. Vântul va suflă moderat spre tare în Moldova și slab, cel mult slab până la moderat în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 3 și 8 grade în Transilvania și Maramureș și 8-13 grade în restul țării, cu cele mai scăzute valori așteptate în nordul extrem al Moldovei.

Vremea în martie. Ger în primele zile de primăvară calendaristică. De la 14 grade Celsius, în februarie, la temperaturi ... Atenționare de maximă importanță! Sunt condiții meteo periculoase în țară! Localitățile afectate, în următoarele ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x