Antena Căutare

Vremea se schimbă! ANM: prognoză meteo specială pentru București

ANM a emis o prognoză meteo specială pentru Capitală. Află cum va fi vremea în București în intervalul 26 - 27 septembrie.

ANM a emis o prognoză meteo specială pentru Capitală. Află cum va fi vremea în București în intervalul 26 - 27 septembrie.

Administrația Nașională de Meteorologie a emis o prognoză meteo specială pentru Municipiul București.

Vremea în București. În intervalul 26. septembrie. 2019 ORA 11 - 27. septembrie. 2019 ORA 09: cerul va avea înnorări, iar mai ales după-amiaza și la începutul nopții vor fi averse și posibil descărcări electrice. Cantitățile de apă estimate vor fi în general de 8…10 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 22...23 de grade, iar minima se va situa în jurul valorii de 12 grade

Vremea 27 septembrie 2019. Potrivit ANM, dimineața sunt șanse mari de precipitații pe tot teritoriul României. Până la ora 09:00 cantitățile de apă vor depăși local 15...20 l/mp, iar în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei și zona Carpaților Orientali 30...40 l/mp. Vineri se anunță o vreme acaparată de ploi în jumătatea de est a țării, dar în rest apare soarele şi vântul se va înteţi pe crestele montane şi trecător în regiunile estice. Maximele termice vor urca puțin în comparație cu ziua precedentă, dar acest lucru se va simți cel mai mult la prânz. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 19 şi 26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 şi 14 grade. Izolat vor fi condiţii de ceaţă.

Citește și:

Vremea 30 zile. Prognoza meteo pentru luna octombrie 2019: frig la sfârșitul lunii

Secetă mare în România! Directorul ANM anunță care e cea mai afectată zonă. Vremea octombrie 2019

Alertă meteo ANM cod galben de ploi torențiale până vineri. Zonele afectate... Vremea pe șapte zile. Vremea în București și în România 30 septembrie-7 octombrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x