Antena Căutare

Zeci de mii de oameni fug din calea războiului! Luptele pentru controlul provinciei Deraa s-au intensificat!

Aproximativ 45.000 de persoane au părăsit zona de conflict din provincia Deraa și s-au îndreptat către Iordania, conform Organizației Națiunilor Unite.

Zeci de mii de oameni fug din calea războiului! Luptele pentru controlul provinciei Deraa s-au intensificat!
Atac asupra unui oras sirian | a1.ro

Aproximativ 45.000 de persoane au părăsit zona de conflict din provincia Deraa și s-au îndreptat către Iordania, conform Organizației Națiunilor Unite(ONU).

Forțele loiale președintelui Bashar al Assad și-au intensificat atacurile asupra obiectivelor cheie eținute de rebeli în sudul Siriei, în timp ce mii de oameni continuă să părăsească zona de conflict.Luptele au izbucnit în afara orașului Basr al-Harir în cursul zilei de marți, 19 iunie.

„Cel puțin 200 de atacuri aeriene și în jur de 150 de butoie explozive au fost folosite în atacul asupra orașului” a declarat Jihad Hamza, un activist împotriva regimului lui Bashar al Assad. Acesta a adăugat că „forțele rebele se reorganizează și se pregătesc de contraatac”.

Conform ONU peste 45.000 de persoane au părăsit deja zona si se îndreaptă către Iordania, iar dacă atacurile vor continua peste 750.000 de civili pot fi afectați.

De la începutul luptelor și până acum 41 de persoane au fost ucise iar peste 100 de persoane rănite. Din cei 41 de morți, 27 erau civili, printre ei fiind 5 copii și 9 femei.

Nu lăsați oglinzi lângă geamuri! Consecințele ar putea fi DEVASTATOARE! – VIDEO VIRAL... Vladimir Puitin l-a felicitat pe Erdogan pentru realegerea ca Președinte al Turciei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x