Antena Căutare

Ziua despărțirii de Nea Beni. Primele imagini de la ceremonia de înmormântare a artistului:

Azi este ziua despărțirii de Benone Sinulescu. Marele artist va fi condus pe ultimul drum, iar imaginile de la ceremonia de înmormântare sunt greu de privit.

Ziua despărțirii de Nea Beni. Primele imagini de la ceremonia de înmormântare a artistului: Galerie
Marele artist va fi condus pe ultimul drum | Antena 1

Antena Stars are un reporter la Arad, prezent la înmormântarea lui Benone Sinulescu. Marele artist este condus azi pe ultimul drum de către soția sa și oamenii care l-au iubit.

Ziua despărțirii de Nea Beni

În jurul orei 13 are loc ceremonia de înmormântare. Elena Sinulescu este cea mai afectată de moartea soțului ei și nu a plecat nicio secundă de lângă scriu. Reporterul Antena Stars a spus că din păcate, aceasta nu mai are nici putere să dea declarații în acest moment.

De asemenea, tot de la reporterul publicației mai sus menționate am aflat că la capela din Arad au venit reprezentanți ai MAPN și au depus coroane de flori, dar și că regretul artist o să fie condus pe ultimul drum cu onoruri militare.

Cum era Benone Sinulescu în ultimele sale zile

Conform soției sale, Benone Sinulescu era foarte optimist în ultimele sale zile și spera că se va însănătoși. Din păcate, în ciuda acestui lucru, organismul lui era prea slăbit și a fost răpus de o pneumonie care s-a agravat.

Aflat sub tratament la domiciliu, Benone Sinulescu a fost răpus de pneumonia care s-a agravat din cauza afecțiunilor de care mai suferea.

Conform Observator, Benone Sinulescu a mai fost internat în iulie 2021, după ce a căzut și a evitat să ceară imediat ajutorul medicilor. S-a scris, la vremea respectivă, că a fost găsit inconştient.

Adevărul se pare că ar fi fost altul căci soţia sa a făcut mai multe clarificări într-o postare pe Facebook: ”În ziua de sâmbătă starea de sănătate s-a înrăutățit și în urma discuției cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Județean Arad, care îi cunoștea afecțiunile, i-a recomandat o reevaluare în cadrul acestui spital.”

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x