Antena Căutare

Adriana Păunescu merge în Finala de Popularitate a celui de-al zecelea sezon Next Star

Adriana Păunescu și-a câștigat locul în Finala de Popularitate a Next Star sezonul 10 după ce sâmbătă seara, la Antena 1, a înduioșat pe toată lumea cu o poezie compusă chiar de ea.

Adriana Păunescu pe scena Next Star, alături de Dan Negru Galerie
Adriana Păunescu și-a câștigat locul în Finala de Popularitate a Next Star sezonul 10 după ce sâmbătă seara, la Antena 1, a înduioșat pe toată lumea cu o poezie compusă chiar de ea. | Antena 1

”Ești visul bunicului tău Adrian Păunescu și sunt convinsă că vei fi scriitoare!”, a exclamat jurata Loredana, după ce a ascultat versurile micuței Adriana.

”Porți un nume minunat, să îl duci cu mândrie mai departe!”, i-a spus și Ștefan Bănică micuței, iar cei de acasă au votat-o și i-au oferit ocazia de a intra în Finala de Popularitate a celui de-al zecelea sezon

Când are loc Marea Finală a sezonului zece Next Star

În ceea ce privește marea finală Next Star, care va avea loc sâmbătă, de la 22.00, la Antena 1, ultimul loc a fost ocupat de cei 14 membri ai Școlii Gimnaziale Recea, cu un moment de acrobație. ”Suntem foarte uniți, ne înțelegem ca frații. Ce vrem să facem este destul de greu, trebuie să ai multă forță, echilibru”, au spus copiii.

Citește și: Daria Mușat merge în Finala de Popularitate din cel de-al zecelea sezon Next Star

Cel de-al zecelea sezon Next Star se apropie de final, iar sâmbătă, de la ora 22.00, la Antena 1, cei de acasă vor decide cine merită să fie câștigătorul trofeului în valoare de 20.000 de euro.

Loredana, despre prima sa întâlnire cu Cenaclul Flacăra

Cei mai talentați copii ai României îi vor uimi și sâmbătă, de la ora 22.00, la Antena 1, pe jurații Ștefan Bănică, Loredana și Dorian Popa cu abilitățile lor! De la gimnastică, dans, până la calcule matematice de mare complexitate sau compus poezii, micuții nu se lasă până nu obțin admirația și voturile juraților.

”Este un extraterestru printre noi, e ceva de pe altă planetă!”, va exclama Loredana despre un puști genial, în timp ce o micuță poetă cu o moștenire cultura de familie fabuloasă îi va aminti de prima sa întâlnire cu Cenaclul Flacăra.

”Aveam 13 ani când a venit Cenaclul Flacăra la Onești și m-am înscris la audiții. Când m-au chemat, îmi amintesc că Adrian Păunescu era întins pe o canapea, după ore întregi de reprezentație, cred că îl durea capul. Nici nu cred că s-a uitat cine a intrat, dacă era o fată sau un băiat, doar mi-a spus: ”Hai!”. Eu am început să cânt muzică populară iar când a auzit, a spus: ”În momentul acesta să intre pe scenă!”. Iar pentru mine a fost un moment important, aceea cred că a fost prima mea recunoaștere”, și-a amintit jurata Next Star.

Next Star, 10 iulie 2021. Cine e Finalistul Serii. Școala Gimnazială Recea merge direct în Marea Finală a sezonului 10...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x