Antena Căutare

Alina Eremia, jurata „Next Star”, ca o adevărată „vestitoare” a primăverii! Fanii: „Ești cea mai călduroasă și zâmbești în mare fel, ești tu o floare!”

Alina Eremia, jurata “Next Star”, pare că s-a sincronizat perfect cu venirea primăverii! Odată cu venirea  acestui anotimp, parcă a înflorit!  La propriu! Radioasă, cu energie cât încape și cizmulițe înflorate,  artista arată mai bine ca oricând.

Alina Eremia, jurata “Next Star”, pare că s-a sincronizat perfect cu venirea primăverii! Odată cu venirea acestui anotimp, parcă a înflorit! La propriu! Radioasă, cu energie cât încape și cizmulițe înflorate, artista arată mai bine ca oricând.

„Flower power🌺🌸🌼”, a fost descrierea unei fotografii de mii de Like-uri, în care jurata „Next Star” se bucură ca un copil de soare, flori, prima adiere de vânt.

„Ești cea mai călduroasă și zâmbești în mare fel, ești tu o floare!”, „Alina Eremia, ești mai frumoasă pe zi ce trece! Porși primăvara în tine!”, i-au scris admiratorii. Jurata celei mai iubite emisiuni pentru copii doar s-a limitat să dea Like comentariilor.

Se pare că primăvara îi priiește mai mult ca oricând Alinei, mai ales că recenta ei piesă, „Poartă-mă” a devenit un adevărat hit.

Vouă vă place?

Dorian Popa, emoționant peste măsură. Juratul „Next Star” s-a întors acasă, la malul mării... Dorian Popa s-a dezlănțuit total în bucătărie! Artistul și-a înnebunit fanele cu un preparat savuros!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x