Antena Căutare

Alina și Mircea Eremia și-au emoționat fanii până la lacrimi cu o fotografie! „Sunteți cei mai frumoși, oare cum a fost posibil să fiți atât de speciali amândoi?”

Alina Eremia e sora mai mare pentru Mircea, dar și cea mai bună prietenă a artistului care frânge mii de inimi! Jurata emisiunii „Next Star” s-a fotografiat împreună cu fratele ei, iar fanii au fist impresionați până la lacrimi. Frații Eremia se înțeleg perfect și sunt un exemplu pentru ceilalți: amândoi sunt frumoși, celebri, muncesc pe rupte și își concretizează fiecare vis.

Alina Eremia e sora mai mare pentru Mircea, dar și cea mai bună prietenă a artistului care frânge mii de inimi! Jurata emisiunii „Next Star” s-a fotografiat împreună cu fratele ei, iar fanii au fist impresionați până la lacrimi.

Frații Eremia se înțeleg perfect și sunt un exemplu pentru ceilalți: amândoi sunt frumoși, celebri, muncesc pe rupte și își concretizează fiecare vis.

Așa cum era de așteptat, fotografia imediat zeci de mii de like-uri.! „Sunteți cei mai frumoși, oare cum a fost posibil să fiți atât de speciali amândoi?”, „Sunteți minunați!”, „Cei mai talentați!”, le-au scris fanii.

Alina Eremia este una dintre cele mai iubite cântărețe ale României și fratele ei i-a urmat exemplul. Nu o dată le-au dezvăluit fanilor că fac cea mai bună echipă și că se sprijină necondiționar.

Cum vi se pare fotografia cu cei doi?

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x