Antena Căutare

Elena Hasna, fetița-fenomen de la "Next Star", le pregătește fanilor o surpriză! A postat o fotografie prin care a lămurit totul

Elena Hasna, fetița-fenomen de la "Next Star", le pregătește fanilor o surpriză! O melodie nouă și un videoclip pe măsură!

Elena Hasna, fetița-fenomen de la "Next Star", le pregătește fanilor o surpriză! O melodie nouă și un videoclip pe măsură!

Cel puțin, asta demonstrează o fotografie recentă de pe contul ei de Facebook. Fanii s-au arătat de-a dreptul nerăbdători de a o asculta și a o vedea din nou pe Lara Fabian de România.

Fetița de altădată, transformată acum a cucerit inimile a milioane de oameni din toate colţurile lumii, după ce a urcat pe scena de la "Next Star", a devenit o adevărată domnișoară. La 14 ani, ea are nu numai o voce extraordinară, ci și o frumusețe răpitoare.

La câteva luni de la finalizarea show-ului de talente ”Next Star”, Elena, câștigătoarea premiul de popularitate, este un adevărat star pe Youtube. Micuța artistă continuă să facă furori pe internet, căci interpretarea melodiei Larei Fabian, "Je suis malade", a adunat aproape 15 milioane de accesări pe Youtube.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu ratați joi, 15 septembrie, de la ora 20.30, prima ediție a celui de-al șaptelea sezon “Next Star”!

Dan Negru, prezentatorul „Next Star”, emoționat de mesajul fiicei sale. I-a scris pe geamul trenului cea mai frumoasă d... Alina Eremia, jurata „Next Star”, a topit kilogramele în plus. A dezvăluit secretul și pare mai ușor ca niciodată să slă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x