Antena Căutare

Finala Next Star 2021. Eric Dobriceanu, duet „până la stele” alături de soprana Irina Baianț. Cum au reacționat jurații

Eric Dobriceanu a cântat alături de Irina Baianț în cel mai sublim mod posibil. Cât de bine li s-au armonizat vocile.

Eric Dobriceanu, interpretare sublimă în finala Next Star 2021 Galerie
Eric Dobriceanu a cântat alături de Irina Baianț, la Next Star 2021 | Antena 1

Eric Dobriceanu a făcut senzație la Next Star 2021, sezonul 10, cu vocea sa de tenor. Alături de soprana Irina Baianț, micuțul a cântat o piesă foarte grea pentru care a fost foarte lăudat de jurați.

Eric Dobriceanu, micuțul tenor care a cântat alături de Irina Baianț o piesă foarte dificilă pentru vârsta sa

Eric Dobriceanu și Irina Baianț au pus în scenă o interpretare superbă a unei piese de operă pentru care a fost foarte lăudat de cei trei jurați. El și Irina Baianț au repetat intens pentru a reda notele perfect pe piesa interpretată cu multă pasiune și putere.

Cei doi au reușit să interpreteze o melodie care îi pune în dificultate și pe cei mai mari interpreți ai lumii, însă pentru Eric, această piesă a fost floare la ureche. Susținut vocal de soprana Irina Baianț, cunoscută și peste hotare pentru abilitățile vocale extraordinare, micuțul Eric Dobriceanu, în vârstă de doar 7 ani, a reușit să cânte pe cele mai dificile note, atingând acute care nu pot fi făcute de oricine.

„Mă numesc Dobriceanu Eric și sunt din Valea Dacilor. A fost super tare, m-am simțit foarte bine să cânt cu Irina”, spune Eric înainte de a intra în scenă.

„Ăsta micul este senzațional. Are și prezență scenică”, i-a spus Dorian Popa.

„Cânt cu Irina Baianț, ea este o soprană care este căutată prin lume”, spune micuțul, înainte să înceapă numărul.

Citește și: Next Star, 5 iunie 2021. Eric Dobriceanu, al treilea finalist al sezonului 10

La finalul interpretării, Eric Dobriceanu i-a convins pe cei trei jurați să-i ofere voturi de DA.

„Senzațional”, a spus Ștefan Bănică după ce i-a ascultat interpretarea micuțului.

„Ce dutet, vocile vi s-au împletit atât de bine!”, a spus și Loredana, uimită de calitățile vocale ale băiețelului.

Irina Baianț a vorbit și ea despre cum a fost să cânte alături de concurentul de la Next Star 2021, Eric Dobriceanu.

„E greu să ajungi la nivelul lui și am simțit niște emoții teribile. Am simțit că am cântat cu un artist în toată regula. M-am simțit și protejată și susținută, îl felicit”, spune Irina Baianț, după ce a cântat cu el.

Citește și: Next Star, 5 iunie 2021. Eric Dobriceanu, o voce uriașă într-un trup mic. A primit numele de Micuțul Pavarotti de la Loredana

Într-o notă de amuzament, Eric le-a povestit juraților de multele sale iubite. „Acum mi-am făcut mai multe iubite, cinci”, spune el, după ce a fost întrebat de Ștefan Bănică despre acest subiect.

„Să nu dai nume, să nu afle ele că ai mai multe”, îl încurajează Ștefan, însă micuțul le-a dat toate detaliile juraților.

Eric Dobriceanu a primit 3 voturi de DA de la jurați

Eric Dobriceanu a fost recompensat cu voturi de DA de la cei trei jurați.

„Eric, eu cred că tu nu ai fost Andrea Bocelli, ai fost Eric Dobricelli. Ai posturiă, ai avut niște acute timbrate și frumoase. Din partea mea este DA”, i-a oferit Loredana votul.

„Eric ai fost la înălțime, te aplaud pentru asta. Mi-a plăcut cum ai cântat. Mi-a plăcut că ai jucat în felul tau pe note. Dacă la 7 anișori poți improviza, ești excpețional, meriți să fii votat de cei de acasă, deci votul meu este Da”, i-a spus Dorian Popa.

Citește și: Next Star 2021. Cum îți poți vota preferatul din Marea Finală a sezonului 10

„Pentru un tenor atât de bun ai nota 10. Pentru statura ta ai nota 10, deci ești un mate tenor, un mare inotător, răspunsul meu pentru tine este din păcate DA!”, a fost și votul lui Ștefan Bănică.

Află accesând acest link cum îți poți vota preferatul în Finala de popularitate a sezonului 10 Next Star 2021.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star își află cel de-al zecelea câștigător azi, de la 22.15, la Antena 1... Finala Next Star 2021. Școala Gimnazială Recea, moment de acrobațe la nivelul performanțelor circarilor de renume ai lum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x