Antena Căutare

Next Star, 5 iunie 2021. Eric Dobriceanu, o voce uriașă într-un trup mic. A primit numele de Micuțul Pavarotti de la Loredana

Eric Dobriceanu a venit la Next Star să-i facă pe jurați să exclame: „Nu cred!” chiar de când a început să cânte. Iată momentul „Micului Pavarotti”.

Eric Dobriceanu, voce impresionantă, la Next Star 2021 Galerie
Eric Dobriceanu, la Next Star 2021 | Antena 1

Eric Dobriceanu a reușit să-i ridice în picioare pe jurați, după ce i-a uimit cu abilitatea sa vocală pe care o controlează chiar la vârstă de 6 ani, atâția ani având el în momentul de față.

Chiar de când s-a auzit prima notă a negativului piesei, jurații au exclamat „Nu cred! Cântă O sole mio!”, semn că nu se așteptau nici în ruptul capului ca micuțul Eric să aibă capacitatea de a cânta o asemenea piesă.

Chiar de când a intrat pe scenă, el i-a uimit pe jurați. „E real? Există un așa băiat? Există așa ceva? Am vrut să mă ciupesc”, spune Loredana.

„Pe mine m-ai impresionat numai când ai venit. Ești un bărbat stilat. Aplauze, avem un băiat care se pricepe la fashion”, spune Ștefan Bănică.

Eric nu a venit cu mâna goală, pe scenă. El și-a adus obiectul norocos cel mai de preț. Este vorba despre un elefant din aur. „E un elefant care e din aur, este elefantul meu norocos”, spune micuțul. Însă a avut și o mică tristețe: nu și-a mai văzut de prea mult timp bunica. „Mamaia mea o să mă vadă la tv și o să fie mândră.”

Eric Dobriceanu, o voce imensă, într-un trup mic. Cum a cântat el la oar 6 ani pe scena Next Star 2021

A intrat puțin timid în scena Next Star 2021, însă vocea micuțului a fost una care a rezonat în tot platoul emisiunii. Nu a ales să cânte o piesă ușor de interpretat, el s-a aruncat în repertorii ale celor mai mari cântăreți de operă de pe toată planeta și a cântat O sole mio.

Citește și: Next Star, 22 mai 2021. La doar 4 ani, Brianna Fora a interpretat piesa "Guguștiucul" și a făcut show: "Guguștiucul e mortal!"

Celor trei jurați nu le-a venit să creadă, însă atunci când Eric și-a deschis gura și a scos primele note, aceștia au rămas cu gurile căscate. Nu doar că a reușit să cânte întreaga piesă fără scăpare, micuțul a cântat pe notele corecte, iar cei de la masa juriului au apreciat acest aspect.

Recompensa lui Eric a fost una mare. Jurații l-au felicitat cu 3 de DA.

Eric Dobriceanu a primit 3 de DA de la jurații Next Star 2021

Micuțul concurent i-a uimit pe jurați cu o interpretare magistrală a piesei „O sole mio”. Reacția Loredanei a fost pe măsură și a venit chiar de la primele acorduri: „Talentul tău este clocotitor”, i-a spus ea.

„Fabulos. Un asemenea act pe o scenă atât de intimidantă, ești rege! Răspunsul meu e DA”, a spus Ștefan Bănică.

Citește și: Next Star, 22 mai 2021. George Constantinescu a cucerit publicul cu piesa "Au Înnebunit Salcâmii". Momentul lui a uimit jurații

Eric a fost plăcut surprins atunci când bunica sa, plecată să muncească în altă țară, a venit la emisiune pentru a-l susține.

„Ai avut dreptate cu elefănțelul tău de aur că ți-a purtat noroc, că ți-a adus-o acasă pe bunica ta. Răspunsul meu pentru tine este DA”, a spus Loredana.

Citește și: Next Star - Sezonul 10: Cătălina Solomac - Interpretează piesa "Bang Bang"

„Eric ești un munte de om. Câtă emoție transmiți. Ai fost fără greșeală. Îți spun DA.”, spune Dorian.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 5 iunie 2021. Sophia Pavel i-a amuzat copios pe jurați cu un moment de stand-up. Miturile distruse de fetiță... Next Star, 5 iunie 2021. Radu Ionescu, adolescentul pasionat de bucătărie cu abilități vocale minunate. Cum a cântat con...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x