Antena Căutare

Hei, cine mai cântă acolo în spate?! Sebi și Dani, acompaniați chiar de Dan Bittman, într-o interpretare de excepție pe "Banii vorbesc" de la Holograf

Cei mai talentați copii din România vor veni la “Next Star”, în cel de-al nouălea sezon al show-ului prezentat de Dan Negru. Un sezon care promite să aducă în fața publicului copii senzaționali, cu talente nebănuite și povești impresionante. Fiecare dintre ei va încerca să-i convingă pe cei trei jurați, Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa, că el este viitorul “Next Star” și va “lupta” pentru marele trofeu, în valoare de 20.000 de euro.

Cei mai talentați copii din România vin la “Next Star”, în cel de-al nouălea sezon al show-ului prezentat de Dan Negru. Un sezon care promite să aducă în fața publicului copii senzaționali, cu talente nebănuite și povești impresionante.

Fiecare dintre ei va încerca să-i convingă pe cei trei jurați, Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa, că el este viitorul “Next Star” și va “lupta” pentru marele trofeu, în valoare de 20.000 de euro.

Astfel, pe scenă urcă Sebi și Dani, doi puști îndrăgostiți de muzica celor de la Holograf. Se prezintă în fată juraților cu o interpretare a piesei "Banii vorbesc", însă mare le e surpriza ca, pe finalul melodiei, să se mai audă o voce din spate.

Cin' să fie? Păi, e chiar Dan Bittman, care vine la "Next Star" pentru un trio de senzație!

Sara Șmighelschi, îi ia la "roast" pe cei trei jurați cu ajutorul unei piese de teatru: "Dorian, închide ... Să fie verzi? Să fie roșii? Steluțele sunt în "mâinile" juriului. Akikai, super demonstrație de karate pe scen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x