Antena Căutare

Și-a văzut visul cu ochii! Paula Sabău a trăit experiența vieții pariziene la Next Star!

Paula Sabău are 13 ani si este Ungheni,Târgul Mureș. Îi place foarte mult gimnastica și face orice pentru visul ei, se pregătește singură, zi de zi. Speră ca într-o zi să devină o gimnastă profesionistă.

Paula Sabău are 13 ani si este din Ungheni,Târgul Mureș. Îi place foarte mult gimnastica și face orice pentru visul ei, se pregătește singură, zi de zi. Speră ca într-o zi să devină o gimnastă profesionistă.

La o vârstă destul de fragedă, Paula are o pasiune pentru tot ce înseamnă Franța și viața pariziană. Dan Negru a fost super încântat de Paula și i-a pregătit o mega surpriză: o stradă din Paris numai pentru ea!

Și asta nu e tot! Joseph Hadad a venit la „Next Star” pentru a-i îndeplini Paulei un alt vis. Celebrul chef i-a pregătit un fel de mâncare spectaculos, bazat pe melci.

Fetița acceptă încântată invitația la masă, iar Connect-R, deși vizibil încurcat, stă ceva pe gânduri și gustă pentru prima dată în viața lui...melci.

La Next Star, Paula Sabău a cântat în această seară melodia ”Crawling Up a hill”- Katie Melua.

De pe Internet, direct la Next Star! Fetița care a stârnit uimirea juriului cu o simplă poezie''Ce-ți doresc eu ție, dul... Copiii FABULOȘI ai României! Trupa Fantazia, patru pușți care vor să ajungă staruri rock!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x