Antena Căutare

Inteligența și-a spus cuvântul, în această seară! Vlad Coneschi a câștigat cea de-a treia ediție a noului sezon „Next Star”!

Le-am avut pe toate în seara asta. De la robotică, la dans, muzică şi actorie! Copiii românilor chiar sunt talentaţi! Vlad Coneschi a reușit să-și împlinească visul și a devenit câștigătorul celei de-a treia ediții din sezonul al șaptelea „Next Star”!

Le-am avut pe toate în seara asta. De la robotică, la dans, muzică şi actorie! Copiii românilor chiar sunt talentaţi! Vlad Coneschi a reușit să-și împlinească visul și a devenit câștigătorul celei de-a treia ediții din sezonul al șaptelea „Next Star”!

La doar 13 ani a pus la punct un soft şi un mecanism care reuşeşte să rezolve cubul Rubik, deşi nu a urmat vreun curs de specialitate. A învăţat totul de pe Internet. Iar juraţii nu puteau rămâne indiferenţi în faţa unei asemenea performanţe.

Vlăduț este multipremiat la concursuri de matematică şi informatică şi deţinător a 90 de medalii, dintre care 70 de aur, la concursuri de gen. Luna viitoare, el va pleca în India, să reprezinte România la Olimpiada internaţională de robotică.

Mult succes îi dorim şi noi! Bravo, Vlăduț!

“A intrat diamantul pe scenă”. Raisa le-a luat ochii juraţilor! "Cheap thrills” a răsunat, în această seară, pe sce... Bravo, copil talentat! Raisa Moscviciov, aleasa publicului pentru Finala de Popularitate "Next Star"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x