Antena Căutare

Jojo, aşa cum n-ai mai văzut-o niciodată!

De-a lungul timpului, Jojo a jucat o mulţime de roluri, dar în chip de drăcuşor frumoasa blondă nu a mai fost văzută.

De-a lungul timpului, Jojo a jucat o mulţime de roluri, dar în chip de drăcuşor frumoasa blondă nu a mai fost văzută.

Astfel că atunci când a primit invitaţia din partea echipei Next Star de a juca rolul unui drăcuşor zglobiu, în sketch-ul unei micuţe concurente de doar patru anişori, Jojo nu a stat pe gânduri: “Achim, băieţelul meu, se uită cu plăcere la ”Next Star”, aşa că a fost foarte drăguţă experienţa mea de a realiza un număr de teatru alături de Sophia, o fetiţă de doar patru ani. Cred că e o experienţă pe care fiecare actor şi-o doreşte: să apari pe scenă lângă o mica stea pentru că e ca şi când ai oferi ceva înapoi” a declarat actriţa.

Alături de Jojo şi Sophia, pe scena Next Star apare joia aceasta, de la 20:30, şi Denis Ştefan, în rol de înger, care încearcă să o protejeze pe micuţă de orice faptă rea. „Fetiţa cu care am jucat are un talent actoricesc varitabil şi o memorie extraordinară. Şi mi-a mai plăcut şi alegerea rolurilor noastre: îngeraşul, Denis, este brunet, iar Aghiuţă, blond”, spune actriţa Cătălina Grama – Jojo, pe care telespectatorii Antenei 1 o pot vedea în curând, în cel mai nou sezon: “Happy show”, al Serviciului Român de Comedie.


Prinţesele de la Next Star, Anastasia şi Ştefania Ivanov, i-au cucerit pe Răzvan şi Dani!... Omar și Vanessa, primii câștigători de la ”Next Star” i-au susținut pe copiii eroi, la ”Sinteza zilei”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x