Antena Căutare

Lora a primit un mesaj de la Maria Tanase, in timpul filmarilor de la Next Star

Lora, frumoasa jurata a emisiunii “Next Star”, a trait o intamplare stranie in timpul filmarilor show-urilor cu copii, pe care a povestit-o, apoi, pe Facebook.

Lora, frumoasa jurata a emisiunii “Next Star”, a trait o intamplare stranie in timpul filmarilor show-urilor cu copii, pe care a povestit-o, apoi, pe Facebook.

Un baietel care concura pentru titlu a venit la ea, a rugat-o sa se aplece pentru a-I transmite un mesaj de la… celebra cantareata Maria Tanase, chiar in ziua in care se implineau 100 de ani de la nasterea artistei.

“A venit un baietel in culisele de la Next Star la mine, cred ca avea 6 ani, imbracat in costum popular, blond cu ochi albastri si mi-a spus.."Lora apleaca-te putin ca vreau sa-ti spun ceva." Si cand m-am aplecat, mi-a dat usor parul dupa ureche si mi-a soptit "Doamna Maria Tanase iti transmite ca te imbratiseaza". Mi s-a facut pielea de gaina si atunci si acum cand va povestesc. Le-am povestit imediat lui Pepe si Connect-R... si ei au fost socati. Am ajuns acasa, am deschis laptop-ul si am vazut in presa ca in ziua aia era centenarul dedicat Mariei Tanase... Am crescut cu muzica ei... cantam prin casa, am iubit-o... dar nu inteleg ce-a fost cu mesajul ala si de ce eu? Ce inseamna?", a povestit Lora fanilor ei de pe Facebook.

Elena Hasna de la Next Star, vedeta pe Youtube!... Omar l-a intervievat pe Connect-R, la "Neatza"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x