Antena Căutare

Next Star, 10 iulie 2021. Denisa Bălan, moment de dans și gimnastică care i-a lăsat cu gurile căscate pe jurați

Denisa Bălan a pregătit un moment de dans și gimnastică la Next Star 2021, iar jurații au recompensat-o cu 3 voturi de DA.

Denisa Bălan, pe scena Next Star 2021, cu un număr impecabil de dans și gimnastică Galerie
Denisa Bălan de la Next Star 2021, show complet de dans și gimnastică | Antena 1

Denisa Bălan a reușit să-i convingă pe jurați că este talentată și pregătită să primească trei voturi de DA, iar la finalul numărului, aceștia au notată-o după merit.

Denisa Bălan, moment de dans și gimnastică pe scena Next Star 2021

Denisa Bălan a făcut o impresie de milioane pe scena Next Star 2021, atunci când a început un dans care i-a „trimis” direct în Africa pe cei trei jurați. Micuța este foarte talentată și a reușit să facă performanță chiar și la o vârstă atât de fragedă.

„Îmi place să fac gimnastică. Merg de foarte mult timp. Fac de toate”, spune ea înainte de a intra în scenă.

Citește și: Next Star, 3 iulie 2021. Vlad Negoiță, momentul unic de dans care le-a adus lacrimi în ochi juraților

„Am avut senzația că sunt într-o junglă africană, așa că draga mea Denisa, răspunsul meu pentru tine este DA”, spune Dorian Popa.

„Ești o fată puternică, ești un exemplu pentru toate fetițele. Denisa, ce pot eu să zic decât DA? Ești geniala”, spune Loredana.

Citește și: Next Star, 3 iulie 2021. David Dumitrescu, număr de roast cu moravurile vremii. Cum i-a făcut pe jurați să râdă

„Ne arăți că și la 7 ani performanța poți face performanță. Dac ai reușit să-mi faci pielea de găină răspnsul meu pentru tine este DA”, spune Ștefan Bănică

Atunci când a fost întrebată ce-și dorește să devină atunci când va fi mare, ea a răspuns că se gândește la o carieră total diferită față de ce face ea acum, și anume, ăși dorește să devină polițist.

Citește și: Next Star, 3 iulie 2021. Alexia Ghica, moment impresionant de gimnastică ritmică. Dorian Popa: „Extraordinar!”

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 10 iulie 2021. Dorin Mânzatu, recital impresionant de poezie. Ștefan Bănică l-a învățat din mișcările sale de... Next Star, 10 iulie 2021. Marco Rahmed are o minte de aur cu care poate face calcule impresionante. Loredana: „Ești un g...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x