Antena Căutare

Next Star, 10 iulie 2021. Dorin Mânzatu, recital impresionant de poezie. Ștefan Bănică l-a învățat din mișcările sale de dans

Dorin Mânzatu a urcat pe scena Next Star și le-a făcut o surpriză celor trei jurați, atunci când a părut că a uitat ceea ce trebuia să interpreteze.

Dorin Mânzatu, recital de poezie la Next Star 2021 Galerie
Dorin Mânzatu, la Next Star 2021 | Antena 1

Dorin Mânzatu i-a luat prin surprindere pe cei trei jurați. Deși a părut că a uitat ceea ce trebuia să facă pe scenă, concurentul i-a uimit cu talentul său pe Dorian Popa, Loredana și Ștefan Bănică.

Dorin Mânzatu de la Next Star 2021 i-a luat prin surprindere pe cei trei jurați

Dorin Mânzatu a venit la Next Star 2021 și i-a surprins pe jurați cu un recital impresionant de poezie. Însă până să ajungă să își prezinte momentul, el le-a oferit câteva clipe de amuzament. A părut că a uitat ceea ce trebuia să recite, însă „i-a dus cu vorba pe jurați” și l-a rugat pe Ștefan Bănică să-i arate câțiva pași de dans.

Citește și: Next Star, 3 iulie 2021. David Dumitrescu, număr de roast cu moravurile vremii. Cum i-a făcut pe jurați să râdă

„Pe mine mă pasionează mai mult poeziile. Am țambal, cânt. Ștefan Bănică este artistul meu preferat”, a spus el înainte de a intra în scenă. „Astăzi voi spune prima poezie, am un pic emoții”

„Nu-mi dau seama dacă te joci cu noi sau nu”, i-a spus Dorian Popa, după ce micuțul a părut că și-a uitat numărul

Citește și: Next Star, 3 iulie 2021. Alexia Ghica, moment impresionant de gimnastică ritmică. Dorian Popa: „Extraordinar!”

„Nu mă joc. Sunt ok, dar vreau să vă spun ceva de dinainte. Ștefan, să știi că te-am privit pe internet și îmi place foarte mult die tine. Când umblu prin casă mai dansez ca tine, dar nu-mi iese”, a spus el, iar în acel moment Ștefan Bănică i-a făcut o lecție de coregrafie.

„Ești excepțional, băi copile. Tu nu ai nevoie nici de mișcările mele, nici cele învățate de Loredana. M-ai uimit, mi-ai umplut sufletul de bucurie, încep să realizez ce frumoasă e emisiunea asta Next Star. Ești o bucurie de copil. Mi-ai făcut ziua mai frumoasă”, a spus Ștefan Bănică.

„Dorin, ești extrem de expresiv. Mi-a plăcut mult. Foarte bine, foarte frumos, răspusnul meu este DA”, i-a spus Dorian Popa.

Citește și: Next Star, 3 iulie 2021. Daria Mușat, cântec popular interpretat cu multă pasiune. Loredana s-a ridicat și a cântat cu ea

„Eu în seara asta pentru că am fost fermecată d tine și de felul tău de a fi. Dorine, ai un DA”, i-a spus Loredana.

„Dorine, tu ai devenit plăcerea mea vinovată în acestă sară, m-am distrat cu tine, am râs, dar când ai început să reciți, m-ai spart. Ai un DA și ești unul dintre preferații mei din această seară”, i-a spus Ștefan Bănică. “Jos pălăria!”, i-au mai spus ei.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Loredana, despre prima sa întâlnire cu Cenaclul Flacăra: ”Aceea cred că a fost prima mea recunoaștere”... Next Star, 10 iulie 2021. Denisa Bălan, moment de dans și gimnastică care i-a lăsat cu gurile căscate pe jurați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x