Next Star, 26 iunie 2021. Raisandra, performanța vocală cu care a câștigat 3 voturi de Da. Ce traumă ascunde fetița

Raisandra a făcut un show complet pe scena Next Star 2021 cu o interpretare surprinzătoare a piesei „Suus”, în albaneză.

Raisandra, la Next Star 2021

Antena 1

Raisandra a făcut o impresie foarte bună interpretând o piesă în albaneză. Iată ce i-au spus jurații Dorian Popa, Loredana și Ștefan.

Raisandra, spectacol vocal pe scena Next Star 2021. Cum i-a uimit pe jurați

Raisandra a câștigat San Remo Junior în 2016, iar acum a luat cu asalt scena Next Star. Când a ajuns la refren, publicul a izbucnit în ropote de aplauze. Fetița în vârstă de doar 13 ani a atins note înalte pentru care a fost felicitată.

Citește și: Next Star, 12 iunie 2021. Victor Munteanu a făcut glume pe seama juraților, într-un moment surprinzător de roast

Raisandra a reușit să emoționeze juriul cu povestea ei. Piesa pe care a interpretat-o fetița a fost o dedicație pentru tatăl ei care a părăsit-o când era mică și de care îi este foarte dor.

„Sunt cântăreață, model, actriță și dansatoare. Am câștigat campionat mondial. Am câștigat mai multe concursuri”, a povestit înainte de a cânta Raisandra.

„Raisandra, am crezut că sunt la alt concurs. M-am activat puțin, gândindu-mă în ce echipă vei fi. Ești o apariție din toate punctele de vedere”, i-a spus Ștefan Bănică.

Citește și: Next Star, 12 iunie 2021. Mario Serafim a cântat o piesă grea, care l-a pus în dificultate. Ce sfaturi a primit de la juriu

Loredana a întrebat-o pe Raisandra dacă se gândește la ceva anume când cântă piesa Suus, iar ea i-a răspuns că da, la tatăl ei care a părăsit-o. Cu lacrimi în ochi, Raisandra a reușit să îi și transmită câteva cuvinte tatălui. „Oriunde ai fi tată vreau să fii sănătos, și fericit cu familia ta”, i-a transmis ea.

„E o traumă foarte mare. Îți lipsește această parte masculină, tatăl tău”, a simțit să-i spună Loredana.

„Vreau sa te asigur că dacă tatăl tău e pe recepție cu noi, e sigur mândru. Eu am simțit o dramă, nu am înțeles versurile, dar am simțit că ai trăit piesa. Mă impresionează talentul și vocea ta. Acest DA te va ajuta foarte mult”, i-a spus Loredana.

Citește și
colaj de imagini cu zarug si lorelei de la asia express sezon 4
Mesajul lui Zarug după eliminarea de la Asia Express sezon 4. Ce a postat pe internet
Mesajul lui Zarug după eliminarea de la Asia Express sezon 4. Ce a postat pe internet
cameramanii-asia-express
Jurnal de Asia, episodul 17. Cum arată cameramanii din Asia Express și ce au dezvăluit despre peripețiile de pe Drumul Împăraților
Jurnal de Asia, episodul 17. Cum arată cameramanii din Asia Express și ce au dezvăluit despre peripețiile de pe Drumul Împăraților
Mireasa 2021, sezonul 4. Raluca a primit o scrisoare de la fost iubită a lui Ion. Ce mesaje i-au fost transmise
Mireasa 2021, sezonul 4. Raluca a primit o scrisoare de la fost iubită a lui Ion. Ce mesaje i-au fost transmise
Mireasa 2021, sezonul 4. Raluca a primit o scrisoare de la fost iubită a lui Ion. Ce mesaje i-au fost transmise
Mai multe articole

Citește și: Next Star, 12 iunie 2021. Maria Ene a cântat impecabil la harpă și cu vocea, iar Loredana a început să plângă

„E important ca ție să-ți placă ceea ce faci. Tu te-ai comportat ca un profesionist. Răspusul meu pentru tine este un DA mare”, i-a spus Ștefan Bănică.

„Eu vreau să-ți spun sincer ce am simțit eu. În primul rând simteam că încerci că transmiți o emoție, însă nu am înțeles mesajul. Poate erai prea atentă pe tehnică vocal. Mergi și pe lucruri mai simple. Răspunsul meu pentru tine este DA”, i-a spus Dorian Popa.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Ultimele știri