Antena Căutare

Next Star, 12 iunie 2021. Mario Serafim a cântat o piesă grea, care l-a pus în dificultate. Ce sfaturi a primit de la juriu

Mario Cristian a cântat pe scena Next Star 2021 o piesă destul de grea, care l-a pus în dificultate, însă juriul a fost fascinat de talentul său vocal. Ce jurat nu i-a oferit un NU.

Serafim Mario a făcut spectacol la Next Star 2021 Galerie
Serafim Mario a făcut spectacol la Next Star | Antena 1

Serafim Mario Cristian a venit la Next Star pentru a-i convinge pe jurați de talentul vocal și, deși a reușit asta, piesa aleasă de el l-a pus în dificultate. Micul cântăreț a început să cânte, iar jurații au așteptat ca acesta să ajungă la refren pentru notele înalte ca să-și dea seama dacă este înzestrat vocal.

Serafim Mario Cristian, interpretarea unei piese dificile la Next Star 2021

Serafim Mario Cristian a făcut spectacol la Next Star cu o piesă destul de grea pentru el, dar pe care a reușit să o ducă până la sfârșit. Iată că pentru juriu, notele cântate de adolescent au fost foarte importante și a primit câteva recomandări de la cei trei jurați.

Citește și: Next Star, 29 mai 2021. Marc Patric Mitrașcă este al doilea finalist al sezonului 10

Mario Cristian a cântat o piesă care i-a făcut ceva probleme, dar și emoțiile și-au spus cuvântul. Iată că, deși este talentat, nesiguranța pe unele note i-a răpit un vot de DA. Cu toate acestea, darul de a cânta îl deține cu adevărat, iar jurații l-au încurajat să se perfecționeze.

Devotat fan al lui Dorian Popa, Mario a primit votul de NU chiar de la idolul său, care l-a îmbărbătat și i-a spus să se perfecționeze deoarece există mult potențial în el.

Deși și pe notele înalte și pe cele joase Mario a fost corect, emoțiile l-au făcut să pară nesigur pe vocea sa, iar pentru acest lucru el a și fost puțin taxat.

Citește și: Next Star, 29 mai 2021. Isabela Pacriste, cu un dans lin ca un zbor, i-a lăsat cu gura căscată pe jurații Next Star

„Mai ai de lucrat la prezența scenică. În ciuda faptului că ai avut câteva scăpări, ai mult potențial. În această seară din partea mea ai un DA”, i-a spus Loredana băiatului.

„Cum ai ales această melodie? Am simțit că piesa îți place, dar te-am simțit nesigur pe alocuri și emoționat. Mi-ar plăcea să fii mai sigur pe tine, răspunsul pentru tine în seara aceasta este NU”, spune Dorian Popa.

Dar Ștefan Bănică a fost puțin mai indulgent și a trecut cu vederea anumite aspecte care nu au fost la locul lor în interpretarea lui.

„Îmi place glasul tău, am simțit că ai explodat frumos. Eu am să te încurajez să faci chestia asta, iar răspunsul pentru tine în seara asta, cu riscul de rigoare, este DA. Te încurajez”, îi spune Ștefan.

Citește și: Next Star, 29 mai 2021. Polina Mislinskaya a zguduit scena Next Star pe ritmuri de rock și i-a uimit pe jurați

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 12 iunie 2021. Victor Munteanu a făcut glume pe seama juraților, într-un moment surprinzător de roast... Next Star, 12 iunie 2021. Maria Ene a cântat impecabil la harpă și cu vocea, iar Loredana a început să plângă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x