Antena Căutare

Next Star, 29 mai 2021. Andu Pițigoi, sosia lui Ștefan Bănică, face senzație pe scenă, ca un adevărat om-orchestră

În ediția 2 din sezonul 10 al show-ului Next Star, Andu Pițigoi, copia fidelă a lui Ștefan Bănică, a urcat pe scena Next Star pregătit să impresioneze cu vocea sa.

andu pitigoi next star Galerie
Next Star, 29 mai 2021. Andu Pițigoi | Antena 1

Andu Pițigoi, în vârstă de 12 ani, a mărturisit că are emoții și că cel mai teamă îi e de jurizarea lui Ștefan Bănică. Puștiul știe să cânte la 9 instrumente, printre care, chitară, bass, tobă, vioară, violoncel, trompetă, trombon și pian.

“Să ai talent înseamnă să fi bun la ceva pentru început, dar ca să dezvolți talentul ăla trebuie să muncești foarte mult cu el”, a spus Andu, ca un mic filosof înțelept.

Însoțit de părinții săi, Andu a fost încurajat de ei să nu renunțe niciodată și să exerseze cât mai mult. Când l-au văzut intrând în scenă, Dorian a spus:

“Seamănă cu Ștefan așa un pic, nu? Zici că e un Ștefan în miniatură”. Și Loredana l-a aprobat pe colegul ei.

Citește și: Next Star, 22 mai 2021. Maria Răducanu, momentul de dans acrobatic care a impresionat publicul: "Niciodată n-am văzut așa ceva!"

Prima data a cântat la chitară, apoi la bass, după a trecut la tobe, iar Șerban Copoț i-a fost asistent.

De la masa juriului, Dorian, Loredana și Ștefan îl aclamau, la fel și cei din public.

De la tobe, Andu a trecut la chitara electrică, s-a lăsat pe scenă în genunchi și a făcut show.

Andu Pițigoi, Copilul-Orchestră, a impresionat jurații Next Star în ediția din 29.05.2021

“Sunt extrem de fericită când văd un copil care arde de nerăbdare să cânte. Și mai ales nu orice, cântă rock”, spune Ștefan.

Andu e cel care a introdus rock-ul în familia lui și e mândru de asta.

“Rock-ul (…) îți va schimba viața fără să-ți dai seama. Aici avem un caz special. Omul a cântat la trei instrumente, deci este polivalent”, spune Ștefan.

Juratul Next Star l-a întrebat pe Andu ce i-ar plăcea să cânte cel mai mult, iar concurentul i-a zis că vrea să facă parte dintr-o trupă de heavy metal și să cânte la chitară. Ștefan l-a sfătuit pe micuțul muzician să aleagă un instrument, nu mai multe, și să învețe foarte bine să cânte la acel instrument, înainte să se apuce de altul.

Citește și: Next Star, 22 mai 2021. George Constantinescu a cucerit publicul cu piesa "Au Înnebunit Salcâmii". Momentul lui a uimit jurații

“Că altfel o să știi din toate câte puțin și nimic de fapt”, i-a zis juratul Next Star. Înainte de a juriza, Dorian Popa l-a provocat pe Ștefan să facă un jam session cu Andu, dacă acesta va primi 3 X DA.

“Căci Ștefan x 2, cum ar veni”, i-a zis Dorian.

“Ai fript-o bine de tot. (…) Ești periculos la bass”,i-a zis Loredana.

Andu a primit 3 X DA din partea juraților Next Star, iar Ștefan a trebuit să se țină de cuvânt. A urcat pe scenă alături de Andu, iar Șerban Copoț era la tobe. Cei trei au făcut un show de excepție.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 29 mai 2021. Isabela Pacriste, cu un dans lin ca un zbor, i-a lăsat cu gura căscată pe jurații Next Star... Next Star, 29 mai 2021. Marc Patric Mitrașcă este al doilea finalist al sezonului 10...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x