Next Star, 22 mai 2021. Maria Răducanu, momentul de dans acrobatic care a impresionat publicul: "Niciodată n-am văzut așa ceva!"

Maria Răducanu vine în sezonul 10 al emisiunii "Next Star" cu un moment de dans acrobatic, care nu a putut trece neobservat.

Maria Răducanu vine în sezonul 10 al emisiunii "Next Star" cu un moment de dans acrobatic

Antena 1

Maria Răducanu are 10 ani și e din București, însă a venit la Next Star să impresioneze prin grația sa absolută. Deși îi place să cânte la chitară, concurenta a decis să facă în această seară un moment de dans acrobatic.

"Cel mai mult îmi place să cânt la chitară și să învăț la engleză. Stau în sufragerie și repet la chitară.", a mărturisit ea.

Fetița a venit mai hotărâtă ca niciodată să intre în Marea Finală a emisiunii și să câștige premiul.

Citește și: Cel de-al zecelea sezon Next Star revine sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1. Ştefan Bănică: „E un show plin de energie”

Maria Răducanu a intrat pe scenă cu emoții, însă s-a descurcat de minune și a lăsat pe toată lumea cu gura căscată, atunci când a început să danseze. Un lucru pe care foarte puțini l-au știut, este că superba dansatoare este campioană națională la AcroDance.

Maria Răducanu a generat o avalanșă de aplauze cu momentul său

Încă de când a început să danseze, jurații au rămas impresionați de dansul ei și i-au oferit o avalanșă de aplauze. Momentul său pare desprins din altă lumea, iar publicul nu și-a putut lua ochii de la el.

"Niciodată n-am văzut așa ceva!", au afirmat jurații.

Dorian Popa, Loredana, Ștefan Bănică și publicul din platou s-au ridicat în picioare, semn că dansul său acrobatic i-a lăsat fără cuvinte.

Citește și: Șerban Copoț, despre copiii din cel de-al zecelea sezon “Next Star”, din 22 mai, la Antena 1

"Ești genială!", i-a spus Dorian Popa. Acesta a fost curios să afle și câte ore se antrenează concurenta pe zi.

"3 ore pe zi, fac 6 zile pe săptămână", i-a răspuns fetița.

Jurații au ținut neapărat să o felicite pentru ceea ce a făcut pe scenă în această seară.

"Mi-a plăcut atât de mult. Lasă mobilitatea ta, mobilitatea este una excepțională, care vine practic din antrenament, dar și grația ta. Ai avut grație și sensibilitate. Asta m-a emoționat, jur că m-a emoționat. Totul părea ireal", a dezvăluit Ștefan Bănică.

Loredana a rămas uimită de dansul Mariei și a urcat pe scenă pentru a o îmbrățișa.

"Parcă era ireală, parcă era desenată, parcă nu avea oase. Mi-am putut imagina că poate să zboare", a spus jurata.

Maria Răducanu a primit 3 X DA și are posibilitatea de a se califica în Marea Finală.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Ultimele știri