Next Star, 29 mai 2021. Duo Sevestrean, show cu un dans contemporan de vis. Cei doi frați, surpriză de la Cristina Ciobănașu

În ediția 2 din sezonul 10 al show-ului Next Star, Duo Sevestrean, format din frații Natalia și Matei, au făcut furori cu un dans contemporan de excepție.

Next Star, 29 mai 2021. Duo Sevestrean

Antena 1

Natalia și Matei Sevestrean formează Duo Sevestrean și împreună sunt pregătiți să ia cu asalt scena Next Star, cu un dans contemporan nemaivăzut. În culise, părinții celor doi frățiori sunt acolo să îi susțină. Au primit pupici de încurajare și au intrat în scenă pregătiți să impresioneze.

Deși se ceartă destul de des, la finalul zilei sunt cei mai buni prieteni și cei mai buni parteneri de dans și au venit să demonstreze acest lucru și în fața juraților Next Star.

Natalia și Matei s-au sincronizar complet și au făcut niște piruete uluitoare. Micuții dansatori i-au lăsat pe jurați cu gura căscată și i-au aplaudat cu bucurie.

“Au fost foarte haioși. Lăsând la o parte conflictele lor, la sfârșit au demonstrat că dragostea învinge și orice ar fi sângele apă nu se face”, spune Loredana.

Citește și: Next Star, 22 mai 2021. Trupa Extreme Magic, momentul emoționant care a adus lacrimi în ochii juraților

Micuții Sevestrean au o soră mai mare, pe nume Cătălina, despre care au povestit că e înfiată. De asemenea, Natalia a mărturisit că ea este fan Cristina Ciobănașu.

Natalia nu știa ce surpriză I se pregătește, iar din culise a venit Cristina Ciobănașu, care i-a îmbrățișat pe frații Sevestrean și a spus că îi susține.

Jurații Next Star 2021 i-au felicitat pe frății Sevestrean. Cristina Ciobănașu i-a surprins pe scena emisiunii

“Voi sunteți foarte buni. Mi-a plăcut coregrafia voastră, mi-a plăcut în mod extres finalul (…) însă pentru micile desincronizări (…), votul meu astăzi este nu”, spune Dorian Popa.

“Eu am toată încrederea în talentul vostru și în potențialul vostru de a deveni din ce în ce mai buni”, a zis Loredana.

De asemenea, jurata Next Star le-a spus să lucreze mai mult la emoție și felul în care se exprimă ei prin dans.

Citește și: Next Star, 22 mai 2021. Cătălina Solomac a cântat piesa "Bang Bang" și i-a ridicat pe jurați în picioare. Cum s-a descurcat

“Pentru că până la urmă void oi sunteți foarte talentați, sunteți pozitivi, munciți, arătați bine împreună, răspunul meu din păcate pentru voi este da”, a completat Ștefan.

Duo Sevestrean au primit 2 X DA de la jurații Next Star.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Ultimele știri