Antena Căutare

Next Star, 29 mai 2021. Isabela Pacriste, cu un dans lin ca un zbor, i-a lăsat cu gura căscată pe jurații Next Star

În ediția 2 din sezonul 10 al show-ului Next Star, Isabela Pacriste a lăsat emoțiile deoparte și a impresionat prin dansul ei asemenea unui zbor.

isabela pacriste next star Galerie
Next Star, 29 mai 2021. Isabela Pacriste | Antena 1

Isabela, o micuță dansatoare-acrobat îmbrăcată în alb, a spus inițial în culise că nu are emoții și că ea trebuie să fie cea mai tare. Cu toate acestea, cu doar 15 minute înainte de a urca pe scenă, Isabela se simțea coplieșită de emoții și simțea cum inima îi bate foarte tare.

Chiar dacă din exterior poate părea greu, Isabela a spus că ceea ce face ea este ușor ca o joacă de copii.

În culise, Isabela a fost susținută de mama și frățiorii săi.

“Îmi place cee ace fac”, spune Isabela.

Frumoasa concurentă a intrat în scenă și a început un dans de excepție la înălțime, agățată de o panglică. Într-un costum alb în care arăta ca un înger, Isabela a dansat într-un zbor spectaculos, dându-le emoții juraților și celor din public.

Fără plasă de siguranță, Isabela a executat mișcările perfect, stârnind ropote de aplauze. Atunci când a executat o mișcare mai dificilă, jurații s-au speriat și au tresărit, văzând cât de spectaculos e numărul de acrobații al Isabelei.

La final, jurații Next Star s-au ridicat în picioare să o aplaude.

Citește și: Next Star, 22 mai 2021. Maria Răducanu, momentul de dans acrobatic care a impresionat publicul: "Niciodată n-am văzut așa ceva!"

Isabela spune că nu i-a fost teamă nicio secundă că ar fi putut să cadă, atunci când a întrebat-o Loredana cum s-a simțit pe panglică, la înălțime.

Dan Negru i-a aisgurat pe jurați că micuța concurentă a fost în siguranță, iar atunci Ștefan Bănică l-a provocat pe prezentator să se dea și el pe funie.

Cu un număr la înălțime, Isabela Pacriste a adus emoție pe scena Next Star 2021

Când s-a apucat de acest tip de dans, Isabela mărturisește că părinții ei aveau emoții pentru ea și într-adevăr își făceau griji, dar acum au încredere în abilitățile pe care le-a dobândit exersând.

Frumoasa concurentă Next Star a zis că visează să se facă circăreasă și ar vrea să renunțe să școală pentru nu prea îi place.

“Trebuie să înețeleagă de la o voce matură că școala este importantă”, i-a zis Dorian Popa.

“Tu faci parte din categoria celor care vor să facă performanță. (…) Pentru sinceritatea ta o să iei de la mine, și pentru ce-ai făcut aici, o să iei un Da”, i-a transmis Ștefan Bănică.

Citește și: Next Star, 22 mai 2021. La doar 4 ani, Brianna Fora a interpretat piesa "Guguștiucul" și a făcut show: "Guguștiucul e mortal!"

“Ești bună. Poți fi și mai bună de atât. Mi-a plăcut foarte mult într-adevăr flexibilitatea ta, elementele de mare risc (…), ne-ai ținut cu sufletul la gură și de undeva de la 5-6 metri pur și simplu glisai”, spune Dorian.

“Nu vreau să plângi (…) Ești o fată puternică, o fată talentată, o fată frumoasă. Să ai încredere în tine orice ți-ar spune cineva. (…) Tu ești un exemplu pentru toți copiii”, i-a zis Loredana.

Isabela a primit 3 X DA de la jurații Next Star.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 29 mai 2021. Polina Mislinskaya a zguduit scena Next Star pe ritmuri de rock și i-a uimit pe jurați... Next Star, 29 mai 2021. Andu Pițigoi, sosia lui Ștefan Bănică, face senzație pe scenă, ca un adevărat om-orchestră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x