Antena Căutare

Next Star, 29 mai 2021. Liu Nan Funaru a strălucit ca luna de pe cer, într-un decor de poveste. Jurații au plâns după momentul ei

În ediția 2 din sezonul 10 al show-ului Next Star, Liu Nan Funaru a făcut un spectacol de excepție, parcă desprins din basmele cu zâne.

liu nan funaru next star Galerie
Next Star, 29 mai 2021. Liu Nan Funaru | Antena 1

Liu Nan Funaru, în vârstă de 6 ani, povestește că mama ei o strigă acasă o strigă Next Star, iar numele ei, Liu Nan, înseamnă în traducere “Luna de pe cer”. Tatăl ei este chinez, iar mama ei este româncă. Liu Nan a venit însoțită de mama ei. Înainte de a intra în scenă, Liu Nan a povestit că are emoții, dar doar puțin.

Micuța chinezoaică a apărut pe scenă ca într-o poveste, interpretând piesa "A Million Dreams". De cum au văzut jurații, au crezut că visează pentru că fetița pare desprinsă dintr-un basm.

Jurații au rămas cu gura căscată când au auzit-o cântând pe Liu Nan. Loredana avea lacrimi în ochii. Loredana s-a ridicat în picioare să o aplaude pe micuța din Bacău.

Jurata Next Star nu s-a putut abține și a mers pe scenă pentru a o îmbrățișa.

“A fost o apariție de vis, un înger căzut din cer. Generația asta care vine este o generație incredibilă. Au venit aici pe pământ să ne învețe să iubim, indiferent de rasă,indiferent de limbă, indiferent de vârstă”, spune Loredana.

Citește și: Next Star, 22 mai 2021. Maria Răducanu, momentul de dans acrobatic care a impresionat publicul: "Niciodată n-am văzut așa ceva!"

Mămica lui Liu Nan a povestit că până la 5 luni a știut că va avea băiețel, dar de fapt a născut o fetiță, iar tatăl lui Liu Nan nu a vrut să rămână alături de ele, de vreme ce își dorea băiat.

Astfel, Liu Nan a fost crescută doar de mămica ei. Fetița este elevă în clasa 0 și studiază cantp și pian.

Micuța desprinsă din povești i-a impresionat pe jurații Next Star în ediția din 29.05.2021

“Tu ești o dulceață de copil și ești extrem de iubibilă, însă la Next Star performanța este primordial. Tu cânți foarte frumos și promiți foarte mult, și ai potential, însă pe ici pe colo au mai fost mici greșeli ”, i-a spus Dorian.

Citește și: Next Star, 22 mai 2021. Amir Bălteanu a transmis emoție pură și a făcut magie la pian. Loredana a avut lacrimi în ochi

Liu Nan a înțeles că nu are de ce să se supere pentru că toată lumea este minunată.

“Ne-ai dat o lecție despre maturitatea ta la cei 6 ani și asta mă asigură pe mine că tu vei face în viață lucruri mărețe”, spune Loredana.

“Vrei să fim cinstiți (…) și să te consider un om mare? (…) Tu emani bunătate (…) ”, i-a spus Ștefan.

Liu Nan a primit 2 X DA de la jurații Next Star.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 29 mai 2021. Isabel Ioniță, fiica Bebelușei Oana Ioniță, a făcut un spectacol de excepție de balet... Next Star, 29 mai 2021. Duo Sevestrean, show cu un dans contemporan de vis. Cei doi frați, surpriză de la Cristina Ciobă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x