Antena Căutare

Next Star, 22 mai 2021. Amir Bălteanu a transmis emoție pură și a făcut magie la pian. Loredana a avut lacrimi în ochi

Ultimul concurent din prima ediție a sezonului 10 "Next Star" este Amir Bălteanu, care a adus pe scenă emoția pură și a făcut-o pe Loredana să aibă lacrimi în ochi.

Amir Bălteanu pe scena Next Star, cântă la pian Galerie
Ultimul concurent din prima ediție a sezonului 10 "Next Star" este Amir Bălteanu | Antena 1

Amir Bălteanu are 13 ani și vine din Craiova, iar în această seară a venit cu un moment senzațional la pian. Băiatul a intrat pe scenă și a făcut magie cu degetele sale pe clapele pianului, lucru pentru care Loredana a fost impresionată până la lacrimi.

Un lucru este evident, băiatul s-a descurcat de minune, iar talentul său special a emoționat profund publicul, dar și jurații, care l-au urmărit atenți.

"Mi-a frânt inima!", a spus jurata în culise.

Amir Bălteanu, momentul special care a lăsat jurații fără cuvinte

Concurentul a făcut unul dintre cele mai spectaculoase momente și a încheiat seara într-un moment unic.

"Am închis ochii, pentru că am vrut să trăiesc prin mintea lui, senzațiile lui, ceea ce el cânta. Să pot să îl înțeleg, pentru că noi nu avem cum să îl înțelegem. Nu avem cum să simțim cum simte el! În momentul ăla, lacrimile mele au izbucnit din inimă.", a mai mărturisit Loredana.

Și colegii din culise au rămas cu gura căscată atunci când l-au auzit pe Amir Bălteanu. Piesa l-a emoționat extrem de mult și pe Șerban Copoț.

"A cântat și m-a dus cu el, m-a dus într-o lume. A cântat foarte frumos!", a spus Ștefan Bănică.

Băiatul le-a făcut juraților o surpriză de proporții uriașe, iar cei trei de la masa juriului nu fost impresionați peste măsura de tot ceea ce a făcut Amir pe scenă.

"Nu am cuvinte să exprim ce moment a făcut. Trebuie să fii în sală ca sa înțelegi.", a spus Dorian Popa.

O sală întreagă s-a ridicat în picioare și l-a aplaudat furtunos pe concurent. Dorian Popa a urcat pe scenă pentru a-i strânge mâna, iar Amir l-a îmbrățișat.

"Muzica e salvarea lui! S-a produs magia!", a mai adăugat Loredana.

"O sală întreagă te aplaudă!", i-a spus Dan Negru băiatului.

Amir Bălteanu a primit 3 X DA și are posibilitatea de a se califica în Marea Finală.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 22 mai 2021. Diego Gruia a urcat pe scenă însoțit de taraf și a cântat la acordeon: "Ești mare rău de to... Next Star, 22 mai 2021. Amir Bălteanu este primul finalist al sezonului 10...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x