Antena Căutare

Next Star, 29 mai 2021. Marc Patric Mitrașcă este al doilea finalist al sezonului 10

În ediția 2 din sezonul 10 al show-ului Next Star, Marc Patric Mitrașcă a fost numit finalistul serii, după o ediție plină de surprize și momente de talent excepționale.

marele finalist editia 2 Galerie
Next Star, 29 mai 2021. Mark Patrick Mitrașcă | Antena 1

Marc Patric Mitrașcă merge în Marea Finală Next Star, după decizia juraților Next Star. Cel de-al doilea câștigător al serii poate fi votat de public pe aplicația A1. La vot intră doar concurenții care au primit 3 X DA de la jurații Next Star. Cel care strânge cele mai multe voturi de la public, va merge în Finala de Popularitate.

Toți concurenții ediției 2 au avut emoții când au urcat pe scenă, iar Mark a fost marele norocos.

“Fiecare număr a fost special, fiecare număr a fost diferit și de asta trebuie să fiți mândri. Sunteți unici și irepetabili și pentru asta vă felicit”, spune Loredana, căreia i-a revenit decizia grea să anunțe marele finalist în această seară.

Citește și: Next Star, 22 mai 2021. Amir Bălteanu este primul finalist al sezonului 10

Momentul lui Marc Patric Mitrașcă din a doua ediție i-a convins pe jurații Next Star 2021

Mark spune că e fanul emisiunii Next Star și o urmărește încă de când a apărut. Băiețelul a fost concurent Next Star și în urmă cu doi ani, dar din păcate nu a mers mai departe. După ce a mai exersat, Mark a venit să arate ce poate, având un talent nemărginit.

Astăzi s-a întors la Next Star pentru a arăta cât a evoluat. Mark e susținut în culise de mama sa și a lăsat emoțiile deoparte pentru a cânta din tot sufletul. Mark Patrick a interpretat piesa "It’s My Time".

Citește și: Next Star, 22 mai 2021. Trupa Extreme Magic, momentul emoționant care a adus lacrimi în ochii juraților

Hotărât și extrem de talentat, Mark a impresionat jurații Next Star cu vocea lui de aur. Loredana avea pielea de găină și lacrimi în ochi.

Cu o voce puternică și notele luate perfect, Mark i-a ridicat în picioare pe jurații Next Star care au rămas profund impresionați de performanța sa. Concurentul Next Star a primit aplauze furtunoase.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Next Star, 29 mai 2021. Andu Pițigoi, sosia lui Ștefan Bănică, face senzație pe scenă, ca un adevărat om-orchestră... Ana Maria Mircea este preferata publicului din cea de-a doua ediție Next Star, sezonul 10...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Finala Next Star - Sezonul 10: Școala Recea este marele câștigator Next Star 2021 Finala Next Star - Sezonul 10: Școala Recea este marele câștigator Next Star 2021 Duminica, 18.07.2021, 01:03
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 2 martie 2024. Cine a câștigat confruntarea din bucătărie dintre Roxana și chef Samuel
Hello Chef sezonul 7, 2 martie 2024. Cine a câștigat confruntarea din bucătărie dintre Roxana și chef Samuel Sambata, 02.03.2024, 16:03
Maria Ene este câștigătoarea Finalei de Popularitate Next Star sezonul 10, la Antena 1. Finala, lider de piaţă

Maria Ene este câștigătoarea Finalei de Popularitate Next Star sezonul 10, la Antena 1. Finala, lider de piaţă

Grațioasa Maria Ene, cea care în cea de-a patra ediție Next Star din acest sezon, la Antena 1, a cucerit cu harpa sa inimile juraților, dar și pe ale celor de acasă, este câștigătoarea Finalei de Popularitate!

Luni, 19.07.2021, 17:15
Şcoala Recea, marea câştigătoare Next Star sezonul zece. Finala, lider de piaţă în rândul publicului din mediul urban şi naţional

Şcoala Recea, marea câştigătoare Next Star sezonul zece. Finala, lider de piaţă în rândul publicului din mediul urban şi naţional

Seară încărcată de emoţii ieri la Antena 1. Show-ul prezentat de Dan Negru la Antena 1 şi-a ales aseară cel de-al zecelea câştigător, în marea finală Next Star.

Duminica, 18.07.2021, 10:18
Finala Next Star 2021. Cine a câștigat sezonul 10. Școala Recea și elevii ei au convins publicul cu talentul lor

Finala Next Star 2021. Cine a câștigat sezonul 10. Școala Recea și elevii ei au convins publicul cu talentul lor

Emoțiile au luat sfărșit, iar Dan Negru și Șerban Copoț au anunțat cine este marele câștigător Next Star sezonul 10. Școala Recea i-a convins pe telespectatori că merită să câștige marele premiu de 20 de mii de euro.

Duminica, 18.07.2021, 01:01
Finala Next Star 2021. Amir Bălteanu, momentul în care jurații s-au emoționat complet. Micuțul a cântat alături de Damian Drăghici

Finala Next Star 2021. Amir Bălteanu, momentul în care jurații s-au emoționat complet. Micuțul a cântat alături de Damian Drăghici

Amir Bălteanu a impresionat pe toată lumea cu talentul său la pian, dar și prin povestea de viață pe care o are. Deși nu vede, Amir a reușit să-i umească pe jurați.

Duminica, 18.07.2021, 00:18
Ultimele știri
x