Next Star, 29 mai 2021. Isabel Ioniță, fiica Bebelușei Oana Ioniță, a făcut un spectacol de excepție de balet

În ediția 2 din sezonul 10 al show-ului Next Star, Isabel Ioniță a dansat excepțional, transmițând emoție pură prin dansul ei ce îmbină baletul cu dansul contemporan.

Next Star, 29 mai 2021. Isabel Ioniță

Antena 1

Isabel Ioniță, în vârstă de 9 ani, a venit la Next Star pregătită să impresioneze o lume întreagă cu talentul ei la balet. Ea se antrenează 3-4 ore pe zi. Micuța balerină a povestit că se pricepe la balet, dans contemporan, folclor și gimnastică, fiind o fire extrem de energică și zâmbitoare.

Ea moștenește talentul la balet de la mama ei care a dansat și ea balet la Operă.

“Acolo vreau să dansez și eu, la Opera Română”, spune Isabel.

Isabel este fetița Oanei Ioniță, cea care a devenit cunoscută ca Bebelușa de la Cronica Cârcotașilor. Oana are acum propria școală de dans unde antrenează micuțe balerine dornice să își afirme talentul.

Isabel spune că atunci când se face mare vrea să devină doctoriță și balerină. Fetița a venit susținută de părinții ei și de frățiorul său.

Citește și: Next Star, 22 mai 2021. La doar 4 ani, Brianna Fora a interpretat piesa "Guguștiucul" și a făcut show: "Guguștiucul e mortal!"

Micuța Isabel, îmbrăcată în mim, a făcut un spectacol de excepție cu un dans ce îmbină dansul contemporan cu baletul.

Elementele de gimnastică și acrobație i-au lăsat cu gura căscată pe jurații Next Star vare au fost vizibil emoționați de lejeritatea cu care dansează micuța Isabel.

Juriul Next Star a amuțit după momentul de balet al micuței Isabel Ioniță, fiica Bebelușei Oana Ioniță

“Am crezut că visez această ființă pentru că ești mai presus de un copil. Ești o apariție”, i-a spus Loredana.

În culise, Oana, mama Isabelei, a început să plângă de emoții, mândrie și bucurie, toate în același timp.

Isabel a mărturisit că a început să facă balet de la 2 ani și de atunci e îndrăgostită iremediabil de dans.

Jurații au fost impresionați să vadă cine e mama lui Isabel.

“Ce binecuvântare să ai un asemenea copil!”, i-a spus Loredana Oanei.

Atunci când a fost întrebată dacă este coregrafia ei, fosta Bebelușă a răspuns: “Mi-a fost frică să fiu coregraful ei la această emisiune și la acest concurs pentru că probabil puneam prea multă presiune pe ea”, mărturisește Oana.

“Ăsta a fost teatru-dans”, spune Ștefan Bănică.

Citește și: Next Star, 22 mai 2021. Diego Gruia a urcat pe scenă însoțit de taraf și a cântat la acordeon: "Ești mare rău de tot!"

“Intră la profesioniști de când a întins piciorul”, a mai adăugat Ștefan Bănică.

“Făceai toate lucrurile atât de ușor. Te felicit! Ești bombă!”, spune Dorian Popa.

“Îți doresc să ajungi viitoarea Ana Pavlova”, i-a transmis Loredana micuței balerine.

“Aici nu mai e o joacă, e o muncă. (…) Cee ace ai făcut tu în această seară este un act artistic”, i-a spus Ștefan Bănică.

Isabel Ioniță a primit 3 X DA de la jurații Next Star.

Sezonul 10 al emisiunii „Next Star”, de la Antena 1, aduce suprize de proporții mari

Talent show-ul Next Star, prezentat de Dan Negru, a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi, dar și curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

Potrivit regulmentului, cei care obțin maxim trei de DA și cei care obțin minim doi de DA din partea juriului, în fiecare ediție de calificare, au posibilitatea de a merge în Marea Finala. Dupa votul inițial acordat de juriu pentru fiecare concurent/grup care evolueaza, la finalul fiecarei ediții de calificare toți cei care au obtinut maxim 3 și minim 2 voturi de DA vor fi invitați pe scena pentru a fi anunțat câștigătorul care merge în Marea Finala.

De asemenea, concurenții rămași în competiție, care au obținut minimum 2 voturi de DA și maxim 3 voturi de DA din partea juriului și care nu au fost declarați câștigători ai ediției de calificare respective, vor intra la votul publicului pentru șansa de a concura în Finala de Popularitate.

Vezi cele mai tari momente din show → https://a1.ro/next-star

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay → https://antenaplay.ro/next-star-sezonul-10

Ultimele știri