Antena Căutare

O poveste tulburatoare! Toto, copilul orfan care viseaza sa devina un mare dansator!

Toto are 13 ani si o poveste de viata impresionanta. Este orfan, insa acest lucru nu l-a impiedicat sa viseze sa devina un mare dansator.

Toto are 13 ani si o poveste de viata impresionanta. Este orfan, insa acest lucru nu l-a impiedicat sa viseze sa devina un mare dansator.

Parintii lui l-au parasit de mic intr-un orfelinat. Acum patru ani, nu stia sa scrie sau sa citeasca. In plus, avea probleme de comunicare si isi facea foarte greu prieteni. Dansul l-a ajutat sa treaca peste probleme. Acum, are mai multa incredere si isi permite sa viseze.

Din fericire, o are inca alaturi pe sora sa mai mare. La anul, cand va implini 18 ani, ea i-a promis ca il va lua din orfelinat si vor forma o familie adevarata.

Un regizor impresionat de Toto va face un film inspirat din viata lui. Asta cu toate ca baiatul nu a fost niciodata la cinema. Lora nu a ezitat si l-a invitat cu ea la un film. Emotionat, a zis DA!

La "Next Star", a dansat exceptional! Cu aceasta ocazie, a primit din partea juriului un costum de dans personalizat!

Evelina Gheorghe e un copil minune! A jucat pe scena alaturi de Stela Popescu... Miruna, o prezenta diafana pe scena "Next Star"!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x