Antena Căutare

Vă amintiți de reprezentația excepțională a Yasminei Butilă, fetița-fenomen care a câștigat Trofeul „Next Star” din sezonul trecut?

La sfârșitul anului trecut, Yasmina Butilă, o fetiță talentată din Bistrița, a fost deemnată  marea câștigătoare din sezonul șapte "Next Star"!

La sfârșitul anului trecut, Yasmina Butilă, o fetiță talentată din Bistrița, a fost deemnată marea câștigătoare din sezonul șapte "Next Star".

Deși venea din Ardeal, nu a fost deloc molcomă, nici înceată! Yasmina a venit din Bistrița și la numai zece anișori,a reușit imposibilul: a câștigat Trofeul „Next Star” din sezonul trecut?

Fetița avea deja în spate patru ani de acro-dance, o combinație de balet și gimnastică ritmică, prin care a reușit să câștige publicul și jurații emisiunii.

Fetița cu ochii azurii l-a impresionat atât de mult pe CRBL în trecut , încât juratul a rămas fără cuvinte și i-a dat Golden Starul concurentei. Iar în Marea Finală, a fost GE-NI-A-LĂ! ! Sia, iat-o, ea îți poate înlocui dansatoarea oricând, pare născută pe scenă! „Câtă grație, asta înseamnă SCLIPIRE!”, au spus toți jurații.

„Next Star” își alege câștigătorul. Trofeul de 20.000 de euro va fi înmânat de Stela Popescu și Alexandru Arșinel... Fotografie de mii de Like-uri! Alina Eremia, jurata „Next Star”, într-o imagine superbă cu Mircea, fratele ei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x