Antena Căutare

Nea Mărin, îți luăm o joardă nouă? Vedetele și cei mici au poposit la Grădina Botanică: ”N-am fost niciodată. E foarte frumos!”

Tabăra lui nea Mărin aduce cele mai frumoase zâmbete pe chipurile a 32 de copii care au parte, pentru prima dată în viața lor, de o vacanță ca la carte. este locul unde surprizele se țin lanț. Vedetele ediției de săptămâna aceasta a show-ului ”Poftiți în vacanță”, Rona Hartner, Brigitte Sfăt, Șerban Copoț, Virgil Mănescu și Liviu Vârciu fac dezvăluiri neașteptate.

Tabăra lui nea Mărin aduce cele mai frumoase zâmbete pe chipurile a 32 de copii care au parte, pentru prima dată în viața lor, de o vacanță ca la carte.

Surprizele se țin lanț în județul Cluj, acolo unde ”spaima vedetelor”, alături de Rona Hartner, Brigitte Sfăt, Șerban Copoț, Virgil Mănescu și Liviu Vârciu (ceva mai puțin), pun osul la treabă pentru a le oferi celor mici cele mai frumoase momente din viața lor de până acum.

După ce au poposit la Zoo, s-au distrat într-un parc și au călărit, unii pentru prima dată, găștile vesele poposesc și în alte locuri. De exemplu, grădina botanică. Iar dacă cei mici sunt ocupați să admire plantele, vedetele noastre au sarcina să dea o mână de ajutor cu curățenia.

Nea Mărine, joardă nouă?

Brigitte Sfăt ajunge pe mâna lui nea Mărin și face o dezvăluire total neașteptată! „Este refugiul meu”... Fiul risipitor se întoarce! Liviu Vârciu îl ajută pe nea Mărin să facă rost de prăjituri pentru copii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x