Antena Căutare

Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Sindromul de care a suferit Larisa. Dieta imposibilă pe care a fost forțată s-o urmeze

Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Larisa Barbu vorbește despre sindromul de care a suferit în copilărie și care a afectat-o într-o anumită mâsură, mai ales că îi era interzis să consume un anumit aliment.

Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Sindromul de care a suferit Larisa. Dieta imposibilă pe care a fost forțată s-o urmeze Galerie
De ce sindrom a suferit fiica lui Nea Marin când era mică. Dieta imposibilă pe care a fost forțată s-o urmeze: "N-a putut să mănânce pâine până la 4 ani"

Larisa Barbu, fiica cea mică a lui Nea Marin, povestește prin ce a trecut când era mică și a făcut un sindrom rar ce îi afecta felul în care se alimenta.

Aceasta, aflată într-o bucătărie la Poftiți la circ, în timp mănâncă alături de sora sa cea mare niște pâine, își amintește de momentele dificile pe care le-a trăit când a fost mică din cauza faptului că nu avea voie să mănânce pâine.

Sindromul de care a suferit Larisa Barbu în copilărie

"Deși mănânc o dată la câteva săptămâni, iubesc pâinea, pentru că n-am mâncat până la patru ani și de multe ori, pentru mine, e mai mult decât un desert. Nu se mai realiza procesul de digestie", povestește Larisa Barbu.

Citește și: Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Larisa, fiica lui Nea Marin, copleșită de emoții la fermă

Ne Marin explică prin ce a trecut cu Larisa: "La vârsta de șase luni a făcut sindrom de malapsorție".

Sindromul de malabsorbţie sau prescurtat SM reprezintă o situaţie patologică ce se caracterizează prin tulburarea absorbţiei, la nivelul intestinului subţire, a diverselor componente nutritive. Mai exact, tot ceea ce mânca Larisa nu era absorbit și nici procesat de corp.

Nea Marin povestește că după lungi căutări a găsit un medic nutriționist care le-a recomandat să nu îi mai dea fiicei lor să mai mânânce niciun fel de aliment care conține lapte sau pâine și dieta ei să se compună doar din morcovi fierți și pasați, carne de vițel tânăr și orez.

Acesta mai povestește că de poftă, Larisa aduna de pe jos firmiturile de pâine și le mânca.

Este ultima seară de spectacol și de distracție cu Nea Marin la Circul Bellucci. Toată echipa face eforturi extrem de mari pentru a organiza un spectacol perfect, iar muncile se înmulțesc pentru fiecare invitat.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Nea Marin, pentru prima dată pe scenă alături de fiice și nepot. Ce show spectaculos au făcut

Nea Marin s-a născut satul Conțești, în județul Teleorman și de mic a avut o pasiune pentru dans. La doar 15 ani, liderul emisiunii a devenit coregraf al Ansambului Faur din București, iar apoi a câștigat numeroase premii cu echipa de dans “Căluşarii din Conţeşti”.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 27 a emisiunii „Poftiți la circ”, de la Antena 1, ca să savurezi din plin momentul.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu Nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci. Cu alai de vedete și cu multă ambiție, liderul emisiunii s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil.

Citește și: Poftiți la circ, 23 februarie 2021. Larisa, fiica lui Nea Marin, în lacrimi. Ce a povestit despre copilăria ei

Aflată la a treia generație de circari, familia Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Cum face Liviu Vârciu shaorma. Cine l-a obosit în bucătărie mai tare decât Nea Marin... Poftiți la circ, 24 februarie 2021. Număr de dans special, în premieră. Cum au uimit publicul ”cei trei care au speriat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x