Antena Căutare

Poftiți la circ 10 februarie 2021. Capet a plâns în hohote la finalul emisiunii. Pentru ce i-a mulțumit lui nea Marin

Marian Capet regretă foarte mult că este nevoit să își încheie misiunea la Poftiți la circ. Se pare că nea Marin i-a intrat la suflet vedetei, care a ținut să arate cât de recunoscător este pentru această experiență din viața lui.

Marian Capet Galerie
Capet a plâns în hohote la finalul emisiunii | Antena 1

Cele 4 vedete din ediția 21 a emisiunii Poftiți la circ, Doinița Oancea, Marian Capet, Ana Morodan și Adrian Teleșpan, își iau rămas bun de la nea Marin. Cu siguranță lui Marian Capet îi va fi cel mai dor de nea Marin, deși prezentatorul l-a pus la munci grele.

De ce a plâns Marian Capet la finalul experienței de la Poftiți la circ și pentru ce i-a mulțumit lui nea Marin

Stilistul nu și-a putut ascunde lacrimile, realizând faptul că experiența lui cu emisiunea Poftiți la circ trebuie să ia sfârșit. Marian Capet a ținut un discurs emoționant în semn de mulțumire pentru cel care a reușit să îi redea curajul și încrederea de sine.

“A reușit să mă scape de fobia de pești cu care am trăit atâta timp. Chiar îmi pare rău că s-a terminat, jur!”, a spus Marian Capet, aducându-și aminte de ziua în care nea Marin l-a pus față în față cu una dintre cele mai mari frici ale sale, respectiv peștii.

Citește și: Poftiți la circ 9 februarie 2021. Marian Capet, cu bormașina la înălțime. Cum s-a descurcat stilistul „Îmi tremură picioarele”

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

In fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 10 februarie 2021. Liviu Vârciu și nea Marin, învârtită până la epuizare. Cum au dansat cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x