Antena Căutare

Poftiți la circ 9 februarie 2021. Teleșpan are fobie de apă, Capet are fobie de pești. Ce a ieșit când s-au urcat pe aceeași barcă

Să organizezi o nuntă nu e deloc ușor, însă Marin Barbu știe cel mai bine cum să împartă sarcinile vedetelor. El i-a luat pe Adrian Teleșpan și Marian Capet să prindă pește, deși cei doi se tem de apă și de pești.

Adrian Teleșpan și Marian Capet Galerie
Teleșpan are fobie de apă, Capet are fobie de pești | Antena 1

Adrian Teleșpan a spus de la bun început că se teme de apă. Nea Marin nu a ținut cont de fobia acestuia și l-a pus în mare dificultate. Nea Marin l-a luat la pescuit împreună cu Ana Morodan și Marian Capet.

Ce a ieșit când Adrian Teleșpan și Marian Capet au fost duși la pescuit de nea Marin în ediția 20 a emisiunii Poftiți la circ

Scopul acestei activități a fost acela de a face rost de pește pentru nuntă, pentru că nașul își dorește să le asigure finilor săi mâncare din belșug. Adrian Teleșpan și Marian Capet nu au fost prea încântați de această sarcină care i-a pus față în față cu fricile lor. Teleșpan are fobie de apă, iar Capet nu vrea nici să vadă și nici să miroasă pești.

“Eu am fobie de apă! Nu vă așteptați de la mine să fac ceva! Eu o să stau într-un loc nemișcat”, a spus Teleșpan.

“Eu nu suport Peștele! Eu stau aici, dar nu fac nimic”, s-a plâns și Marian Capet.

Lui nea Marin nu i-a venit să creadă când a aflat că Adrian Teleșpan nu știe să înoate. “Ăsta chiar nu știe să înoate?”, a spus cu uimire gazda emisiunii Poftiți la circ, care le-a dat de furcă bărbaților.

“Eu acum nu pot să văd decât cum îmi intră apa în plămâni”, era singurul lucru la care Adi Teleșpan se putea gândi în timp ce pescarii dădeau din vâsle, ducând vedetele în larg.

“Eu numai când ma gândesc că vine peștele aici, mor!”, a spus Capet în timp ce se ferea de plasele de pește.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 13. Maria Buză și Mirela Voicu sunt vedetele care vin pentru prima dată la emisiunea lui Nea Marin

Marian Capet a fost de-a dreptul degustat de mirosul lăsat de peștii puși în barcă. Nea Marin împreună cu Ana Morodan, care stătea și priveau dintr-o altă barcă mult mai spațioasă, se amuzau copios de reacțiile celor doi. “După ce că aveam teroarea peștelui, m-am mai trezit și cu teroarea ațelor! Aia a fost barca terorii! N-am stat laolaltă cu atâta pește niciodată!”, a spus stilistul.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

În fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 9 februarie 2021. Adrian Teleșpan a adormit la locul de muncă. Ce „pedeapsă” i-a aplicat Ana Morodan... Poftiți la circ 9 februarie 2021. Cum a reacționat Ana Morodan când nea Marin a aruncat spre ea cu un șarpe de plastic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x