Antena Căutare

Poftiți la circ 9 februarie 2021. Marian Capet, cu bormașina la înălțime. Cum s-a descurcat stilistul „Îmi tremură picioarele”

Ana Morodan, Doinița Oancea, Marian Capet și Adrian Teleșpan sunt vedetele care îl ajută pe nea Marin să organizeze nunta perfectă pentru finul său, Sony, directorul artistic al circului Bellucci. Și pentru că o nouă zi de muncă s-a ivit, Marian Capet a fost supus unei sarcini care l-a adus față în față cu una dintre fricile sale.

Marian Capet Galerie
Marian Capet, cu bormașina la înălțime | Antena 1

Marian Capet, expertul în tunsori și coafuri, a fost nevoit să uite de placa de păr și de ondulator și să arate că se pricepe și la alte munci fizice. Ca să îi dovedească lui nea Marin că nu se dă în lături de la muncile grele, stilistul vedetelor a luat bormașina și a pus-o în funcțiune la înălțime.

Cum s-a descurcat stilistul Marian Capet cu bormașina la înălțime în ediția 20 a emisiunii Poftiți la circ

Sarcina lui Marian Capet a fost aceea de a bate câteva cuie cu ajutorul bormașinii. Și chiar dacă nu i-a ieșit din prima, vedeta nu s-a lăsat până nu și-a îndeplinit misiunea, cu toate că emoțiile i-au dat mari bătăi de cap.

“Nu am mai făcut asta! Îmi tremură picioarele!”, a spus Marian Capet în timp ce stătea pe scară. Sprijinul lui Marian a fost colega sa, Doinița, care a încercat să îi ofere siguranță, ținându-l de picioare pe întreaga durată a intervenției.

“Am fost supus la ditai riscul. Să îmi rup gâtul, să îmi sparg dinții, să îmi cadă părul din cap, pentru că am fost ridicat la înălțime pe scara aia! Și mie îmi e frică de înălțime, am fost că am tot felul de frici”, a fost prima reacție a lui Marian Capet, după ce s-a dat jos de pe scară.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu îl priveau pe Marian, dându-i indicații din când în când.

“Ai grijă să nu te curentezi!”, l-a atenționat Andrei. Ca să mai destindă puțin atmosfera și să îl mai scape pe colegul său de emoții, Doinița Oancea s-a gândit să îi deseneze ceva pe picior, însă ideea nu a fost deloc pe placul lui Marian, care a izbucnit de nervi. “Stai mă Oancea că mor! Ce ai scris? Blesteme? Tu faci incantații să pic cu scara!”, i-a spus Marian Capet. “Scriu Capet, cel mai tare”, au fost cuvintele de încurajare ale actriței.

“Când l-am văzut pe Capet cum ține bormașina și cum ține șurubul ăla...”, a fost comentariul de la care “băiatul” lui nea Marin nu s-a putut abține. Și după ce a văzut cât de mult se chinuie Capet, Vârciu a ținut să arate el cum se face treaba. Așa că s-a urcat pe scară și a continuat el treaba începută de Capet.

“Lasă că le pun eu! Du-te de aici!”, a spus Liviu Vârciu, hotărât să dea lecții cu bormașina. “Eu mi le-am făcut pe toate singur acasă! Nevoia te învață!”, a mărturisit concurentul de la Te Cunosc de Undeva.

Citește și: Poftiți la circ, 8 februarie 2021. Cine este Marian Capet, stilistul care participă în premieră la „Poftiți la circ”

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

În fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 8 februarie 2021. Cum au reușit Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu „să fenteze” munca de la cramă... Poftiți la circ 9 februarie 2021. Ana Morodan a avut nevoie de calmante, după ce a ascultat indicațiile lui nea Marin. C...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x