Antena Căutare

Poftiți la circ 10 februarie 2021. Liviu se ține de șotii, iar nea Marin are „ac de cojocul lui”. Ce glumă i-a făcut tăticuțului

Liviu Vârciu este vedeta nelipsită din show-ul lui Marin Barbu. Telespectatorii sunt obișnuiți cu duelurile celor doi, care nu ezită să se șicaneze reciproc. De data aceasta, Liviu Vârciu a fos autorul unei glume de zile mari pe care i-a dedicat-o ''tăticuțului'' său.

Liviu Vârciu și nea Marin Galerie
Liviu se ține de șotii, iar nea Marin are „ac de cojocul lui” | Antena 1

Un nou ''război'' s-a dezlănțuit între nea Marin și Liviu Vârciu. De data aceasta, Vârciu s-a decis să îi facă o glumă tăticuțului său. În timp ce Andrei Ștefănescu și nea Marin cărau niște scânduri, în loc să le sară în ajutor, artistul și-a propus să lovească din nou.

Ce s-a întâmplat după ce Liviu Vârciu i-a făcut o glumă „tăticuțului” său, nea Marin

Pentru că nu se poate abține să îl supere pe nea Marin, Liviu Vârciu și-a golit sticla de apă fix când prezentatorul trecea pe lângă fereastra rulotei sale. În acel moment, nea Marin a fost stropit în plin de apa din sticlă. “N-am vrut! Nici nu te-am văzut!”, a fost scuza lui Liviu Vârciu, care nu a scăpat de răzbunare.

Citește și: Poftiți la circ 8 februarie 2021. Nea Marin a spart parbrizul și a început „o bătaie ca la Verdun” cu Liviu Vârciu

“Bineînțeles că m-am supărat!”, a spus gazda emisiunii. Profund enervat, nea Marin a intrat peste Vârciu în rulotă și început să îi aplice lovituri puternice cu perna pe care a găsit-o pe pat. “Medic! Mi-a dat sângele!”, s-a victimizat Liviu Vârciu, după ce a pornit o nouă altercație cu nea Marin.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

În fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 10 februarie 2021. Vedetele s-au dezlănțuit în florărie, pe ritmurile decise de Teleșpan. Ce a făcut pat... Poftiți la circ 10 februarie 2021. Cum au „cochetat” chef Cătălin Scărlătescu și Ana Morodan pe scările unui restaurant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x