Antena Căutare

Poftiți la circ 8 februarie 2021. Nea Marin a spart parbrizul și a început „o bătaie ca la Verdun” cu Liviu Vârciu

Relația picantă dintre nea Marin și Liviu Vârciu este bine cunoscută de toată lumea. Ajutorul permanent al gazdei emisiunii îi dă mari bătăi de cap.

Liviu Vârciu și nea Marin Galerie
Nea Marin a spart parbrizul și a început „o bătaie ca la Verdun” cu Liviu Vârciu | Antena 1

Când se întâlnesc cei doi, este aproape imposibil să nu iasă scântei. De această dată, războiul dintre ei a avut loc în microbuz. Niciunul dintre ei nu s-a lăsat până nu și-au aplicat lovituri grele.

Telespectatorii sunt curioși să vadă cine sunt noile vedete puse la treabă de nimeni altul decât Marin Barbu. Gazda show-ului Poftiți la circ nu încetează să surprindă, așa că își strânge o echipă extrem de interesantă și nu atât de obișnuită cu munca grea. Ajutoarele lui nea Marin în ediția cu numărul 19 sunt Ana Morodan, Doinița Oancea, Marian Capet și Adrian Teleșpan, care vor organiza în premieră o nuntă, și anume nunta directorului artistic al circului Bellucci, Sony.

Nea Marin a spart parbrizul și a început „o bătaie ca la Verdun” cu Liviu Vârciu în ediția 19 a emisiunii Poftiți la circ

Cea care a încercat sa aducă pacea a fost Doinița Oancea, care spune că: ''Nu sunt neapărat cea mai pacifistă persoană din lume, dar în general când unii oameni se cearta sau se bat, încerc să fac pace''. Liviu Vârciu și nea Marin s-au îmbrâncit, s-au tras de păr, totul sub ochii celorlalți, care asistau la un spectacol nebun.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 18. Look nou pentru nea Marin. Cum arată el după ”îmbunătățirile” făcute de CRBL și Oase

''Nu-mi venea să cred că ei chiar se pocnesc în halul ăsta pe bune!'', a spus cu uimire actrița Doinița Oancea. Totuși, deși la început îi era greu să privească duelul celor doi, într-un final ea nu s-a putut abține și a început să îi filmeze.

''Noi ne batem ca fetițele! Două domnișoare!'', este felul în care concurentul de la Te Cunosc de Undeva descrie duelurile sale cu cel căruia îi spune ''tăticul''.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

In fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 8 februarie 2021. Ana Morodan, apariție grațioasă în mijlocul rulotelor. Cum arată ținuta contesei... Poftiți la circ 8 februarie 2021. Vă era dor de un „conflict” savuros dintre Morodan și Teleșpan? Ce au făcut în florări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x