Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 18. Liviu și Andrei au pus la cale o răzbunare cruntă pentru nea Marin

A venit și timpul răzbunării în ediția 18 a emisiunii Poftiți la circ, când Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au pus la cale un plan diabolic pentru nea Marin.

Poftiți la circ 2020, ediția 18. Liviu și Andrei au pus la cale o răzbunare cruntă pentru nea Marin

După ce de dimineață Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au fost treziți de nea Marin mult prea devreme, băieții au prins momentul ideal pentru a se răzbuna.

Băieții au făcut și ei un spectacol cu mingii pe scena circului. Ei nu sunt doar prezentatorii spectacolui, dar au intrat și în scenă pentru un număr inedit.

Ei s-au sincronizat cu aruncatul mingilor, stârnind hohote de râs în public.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 17. Gabriela de la Cheeky Girls, show total la circ. Bruneta se încadrează perfect în peisaj

“Ne jucăm și cu aerul, și cu mingea, și cu mâinile, și cu picioarele, și cu capu, și cu degetele de la picioare, și cu levitația”, explica Liviu despre numărul lor de circ.

“Undeva la mijloc acolo trebuie să fie un moment care să susțină tot acest spectacol”, a adăugat Liviu.

„Până nu apărem noi, spectacolul este de nișă. E liniar, nu se întâmplă nimic spectaculos”, a completat Andrei.

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, gata de răzbunare, l-au sechestrat pe nea Marin

La pauză, au stat cu toții afară să se relaxeze puțin. Nea Marin încă nu și-a recăpătat vocea, încă tușea și se simțea rău.

Liviu și Andrei au venit cu o idee de răzbunare pentru trezirea dis-de-dimineață pe care le-a făcut-o nea Marin. Ei au profit de faptul că moderatorul nu are voce.

“Dar azi dimineață când dădea cu goarna aia și țipa și urla?”, spune Andrei revoltat de felul în care a fost trezit.

Băieții îl tot provocau pe nea Marin, dar el nu spunea nimic. El s-a dus în rulotă să își ia bățul, iar în acest timp, Liviu și Andrei s-au apropiat și au încuiat rulota, sechestrându-l pe nea Marin în interior.

„Odihnește-te să-și revină vocea, nu se poate așa”, spunea Liviu.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 17. Oase și CRBL, show incredibil de mimică, fără muzică. Cum au reușit să cucerească publicul

Ei au început să zgâlțâie rulota și au dărâmat în interior tot ce avea nea Marin. El a ieșit pe geam cu praștia și a început să tragă în băieți.

„Ține-i geamul că m-a ars”, îi spunea Liviu lui Andrei.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

In fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 18. Look nou pentru nea Marin. Cum arată el după ”îmbunătățirile” făcute de CRBL și Oase... Poftiți la circ 2020, ediția 18. Monica și Gabriela de la Cheeky Girls, în costume sexy, au intrat în scena circului Bel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x