Antena Căutare

Poftiți la circ 10 februarie 2021. Liviu Vârciu și nea Marin, învârtită până la epuizare. Cum au dansat cei doi

Veselie mare la nunta lui Sony Medini, directorul artistic al Circului Bellucci. Atracția principală a fost nașul nea Marin, care a întreținut atmosfera alături de Liviu Vârciu. Cei doi au dansat până la epuizare.

Liviu Vârciu și nea Marin Galerie
Liviu Vârciu și nea Marin, învârtită până la epuizare | Antena 1

Nea Marin și Liviu Vârciu au atras toate privirile în momentul în care și-au făcut apariția în mijlocul ringului de dans. Cei doi au oferit un moment fabulos, reușind să se sincronizeze perfect.

Liviu Vârciu și nea Marin au făcut o învârtită până la epuizare în ediția 21 a emisiunii Poftiți la circ

Și cu toate că nea Marin este un adevărat profesionist într-ale dansului, Liviu Vârciu a știut să să ridice la nivelul “tăticului” său. La final, Liviu Vârciu s-a așezat pe jos, vizibil epuizat după numărul artistic impresionant în care a ținut pasul cu energicul nea Marin.

“Nu i-am văzut niciodată extenuați! Mă uitam la ei că le era drag și le venea să danseze, dar în același timp picau în gol”, a fost remarca Larisei Barbu, fiica lui Marin Barbu.

După risipa de energie, și nea Marin a simțit nevoia să facă o mică pauză. Nașul s-a așezat pe scaun pentru a-și trage sufletul, ștergându-și sudoarea cu o batistă pe care o avea la îndemână. “Eu nu știu ce respirație are Barbu ăsta! Când pun mâna pe el și încep să dansez cu el, e o energie atât de bună încât ai impresia că plutești!”, a descris Liviu Vârciu felul în care se simte atunci când dansează cu nea Marin.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 15. Maria Buză și nea Marin, show total pe scena circului Bellucci. Cum s-a descurcat artista

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

In fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 10 februarie 2021. Nea Marin, show total alături de Larisa Barbu, fiica lui. Liviu Vârciu a început să p... Poftiți la circ 10 februarie 2021. Capet a plâns în hohote la finalul emisiunii. Pentru ce i-a mulțumit lui nea Marin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x