Antena Căutare

Poftiți la circ 10 februarie 2021. Nea Marin, show total alături de Larisa Barbu, fiica lui. Liviu Vârciu a început să plângă

Nea Marin a făcut show total alături de Larisa Barbu, fiica lui, ca de fiecare dată când cei doi urcă împreună pe scenă. Momentul lor a fost unul atât de emoționant încât Liviu Vârciu nu s-a putut stăpâni și a început să plângă.

Marin Barbu și Larisa Barbu Galerie
Nea Marin, show total alături de Larisa Barbu, fiica lui | Antena 1

Sony Medini și soția sa, Dana, au parte de o nuntă de vis. Pentru a se alege cu amintiri unice, nașul nea Marin a pregătit cea mai frumoasă surpriză. Prezentatorul și-a adus cel mai îndrăgit partener de dans, pe fiica sa, Larisa Barbu, lăsând publicul fără glas.

Momentul de dans dintre nea Marin și fiica sa, Larisa Barbu, l-a impresionat pe Liviu Vârciu până la lacrimi în ediția 21 a emisiunii Poftiți la circ

De la nunta lui Sony Medini și a Danei nu putea să lipsească demonstrația de talent din partea lui nea Marin. El a acaparat întreaga zonă de dans alături de fiica sa, Larisa Barbu, care a învățat arta dansului popular de la tatăl ei.

“Noi am vrut din tot sufletul să contribuim la fericirea lor și la amintirea lor frumoasă de la această nuntă”, a spus Larisa Barbu. Cei doi au dansat cot la cot cu toată trupa de la școala de dans pe care o au împreună. Pe fundal, se auzeau ropote de aplauze, vedetele simțindu-se privilegiate că au ocazia să asiste la un asemenea spectacol.

Dar cel care a fost profund impresionat a fost Liviu Vârciu, care a trăit momentul la intensitate maximă. Ba mai mult de atât, băiatul preferat al lui nea Marin a izbucnit în lacrimi, fără sa mai țină seama de privirile celorlalți.

Citește și: Poftiți la circ 2020. Legătura mai puțin cunoscută dintre Nea Marin și Sony Medini

“De fiecare dată când îl văd pe nea Marin că dansează cu Larisa pe mine mă bufnește plânsul. Eu n-am văzut în viața mea un om să danseze cu atâta bucurie cum o face Larisa”, au fost cuvintele de apreciere ale lui Liviu Vârciu. “Atât de mult râde și exprimă. Mie mi s-a părut cel mai frumos dansator pe care l-am văzut până acum!”, a adăugat Andrei Ștefănescu.

Cine este Larisa Barbu, fiica lui Marin Barbu

Larisa Barbu, în vârstă de 31 de ani, este fiica cea mică a lui nea Marin. Ea a moștenit din plin talentul tatălui său și este o dansatoare excelentă. Cei doi au împreună o academie de dans românesc tradițional, care le poartă numele. Școala de dans romanesc Larisa si Marin Barbu a fost înființată în anul 2000.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

In fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 10 februarie 2021. Soția lui nea Marin, în calitate de nașă. Cum arată Mioara Barbu și ce spune despre c... Poftiți la circ 10 februarie 2021. Liviu Vârciu și nea Marin, învârtită până la epuizare. Cum au dansat cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x