Antena Căutare

Poftiți la circ 2020. Legătura mai puțin cunoscută dintre Nea Marin și Sony Medini

Nea Marin nu a mai invitat vedetele la muncă, ci le-a spus un sincer „Poftiți la circ”! Apropiat al celor de la circul Bellucci, puțini sunt cei care știu însă ce relație de rudenie există între el și Sony Medini, directorul artistic. 

Colaj foto cu Nea Marin (stânga) și Sony Medini (dreapta) Galerie
În cadrul uneia dintre edițiile emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, fanii au putut descoperi care este legătura dintre Nea Marin și Sony Medini, directorul artistic al circului Bellucci | Antena 1

În fiecare săptămână, celebrul și simpaticul Nea Marin pune vedetele la treabă, pentru a-i ajuta pe cei de la circul Bellucci. Motivul? Între el și Sony Medini există o legătură pe care nu mulți o știu!

Starurile care acceptă provocarea știu din start că viața în preajma gazdei emisiunii „Poftiți la circ” nu e deloc una ușoară, dar nimeni nu anticipează ce surprize are Nea Marin Barbu, de fiecare dată.

Ce relație există între Nea Marin Barbu și Sony Medini, directorul artistic al circului Bellucci

În emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1, Nea Marin a decis să ajute pe cei de la circul Bellucci ca să-și continue activitatea, mai ales pe timp de vară, când stațiunea este plină de turiști ce trebuie convinși să vină la spectacole.

Pentru cei care nu știu, circul Bellucci este unul de tradiție, acesta luând naștere undeva prin secolul 19. Apoi, din generație în generație, tradiția a fost dusă mai departe.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 1. Povestea Circului Belluci, locul unde se desfășoară Poftiți la circ cu nea Marin Barbu

În anul 2002, Mario Medini și Loredana Bellucci au înființat circul Aquatico Bellucci. Timpul a trecut și apoi Jennifer, Sandy și Sony, cei trei copii ai cuplului de circari, au decis să preia afacerea familiei și să ducă tradiția circului mai departe, folosindu-se desigur de tot ceea ce au învățat de la părinții lor.

Nea Marin și Sony Medini

Azi, Sony Medini ocupă funcția de director artistic al circului Bellucci și misiunea lui este una destul de grea, mai ales după ce noile legi au interzis folosirea animalelor în cadrul spectacolelor. Circarii însă nu s-au lăsat descumpăniți, ci au încercat să se autodepășească și să aducă noi și noi numere spectaculoase pentru public.

citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 6. Sony Medini s-a răzbunat cu ouă clocite pe Nea Marin

Viața de circar nu este deloc una ușoară și, de cele mai multe ori, în spatele unui show reușit de câteva ore stau zile întregi de muncă asiduă, cu munci intense de pregătiri și cu repetiții solicitante.

Știind că treburile de la circul Bellucci nu se termină parcă niciodată, Nea Marin a decis ca în fiecare săptămână să pună câteva vedete la treabă, pentru a-i ajuta pe circari să își desfășoare activitatea.

În cadrul uneia dintre edițiile emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, fanii au putut descoperi care este legătura dintre Nea Marin și Sony Medini, directorul artistic al circului Bellucci. Nu mică a fost surpriza tuturor atunci când s-a aflat că Nea Marin este nașul de cununie al acestuia.

Extrem de atașat de cei din familia Medini și de mai toți artiștii de la circul Bellucci, vedeta n-a putut sta deoparte și a decis să muncească alături de alte staruri pentru ca spectacolele să iasă ca la carte!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x