Antena Căutare

Poftiți la circ 8 februarie 2021. Cum au reușit Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu „să fenteze” munca de la cramă

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu formează un duo de excepție. Cei doi stârnesc hohote de râs cu hazul lor debordant și reușesc de fiecare dată să dea replici savuroase. Dar invitații nelipsiți din emisiunea lui nea Marin mai au și alte calități impresionante. Cei doi artiști fentează munca de câte ori au ocazia.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu Galerie
Cum au reușit Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu „să fenteze” munca de la cramă | Antena 1

Telespectatorii sunt curioși să vadă cine sunt noile vedete puse la treabă de nimeni altul decât Marin Barbu. Gazda show-ului Poftiți la circ nu încetează să surprindă, așa că își strânge o echipă extrem de interesantă și nu atât de obișnuită cu munca grea. Ajutoarele lui nea Marin în ediția cu numărul 19 sunt Ana Morodan, Doinița Oancea, Marian Capet și Adrian Teleșpan, care îl vor ajuta în premieră pe Marin Barbu să organizeze o nuntă în familia Bellucci.

Cum au reușit Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu „să fenteze” munca de la cramă

''Nu m-am prins care este rolul în emisiune al lui Liviu și Andrei. Sunt un fel de animatoare!'', a spus Ana Morodan.

''Își făceau poze cu turistele. Când ajungi la nivelul lui de vedetism, îți permiți să nu faci nimic. Noi încă nu suntem acolo. Trebuie să fim profesioniști, să muncim, să ascultăm de nea Marin'', a adăugat diva, dezamăgită de atitudinea colegilor săi.

Așadar, în loc să ajute cele 4 vedete cu munca de la cramă, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au preferat să dedice timpul lor fanelor înfocate.

''La un moment dat, Andrei a simțit că am nevoie de ceva singurătate sau probabil n-a mai suportat mirosul pe care îl aveam și a plecat de lângă mine. L-am înțeles pe om. N-ai cum să stai lângă unul care pute de muncă toată ziua'', a fost și comentariul lui Marian Capet, care a fost nevoit să servească de unul singur la mese.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 13. Cum s-a răzbunat Liviu Vârciu pe nea Marin, după săptămâni întregi de bătaie

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

In fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 8 februarie 2021. Vârciu și Doinița Oancea, în rolul lui Patrick Swayze și al lui Demi Moore pentru turt... Poftiți la circ 9 februarie 2021. Marian Capet, cu bormașina la înălțime. Cum s-a descurcat stilistul „Îmi tremură picio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x