Poftiți la circ, 15 februarie 2021. Giani Kiriță a fost pus să mulgă caprele. Ce i-a făcut Nea Marin, chiar în timp ce muncea

În ediția 22 din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1,  Giani Kiriță a descoperit cum stă treaba cu munca la stână. Nea Marin i-a dat fostului fotbalist o sarcină complet neașteptată!

Un moment cu adevărat comic a fost atunci când Giani Kiriță s-a așezat pe scaun și s-a apucat să mulgă capra

Antena 1

Dimineața a început în forță pentru Giani Kiriță, Diana Munteanu, Roxana Vancea și Cezar Ouatu, vedetele care au acceptat provocarea lansată de Nea Marin, în ediția 22 din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1.

Încă de la primele ore, starurile au avut parte de o trezire în forță. Chiar în timp ce savurau micul dejun, Nea Marin a pus praștia pe băieți și toată lumea a încercat să se ferească de atacurile acestuia. Prima sarcină a zilei nu a fost una tocmai simplă.

Diana Munteanu, Cezar Ouatu, Roxana Vancea și Giani Kiriță au fost puși la treabă de Nea Marin, în ediția 22 a emisiunii „Poftiți la circ”

Astfel, în ediția 22 din emisiunea „Poftiți la circ” de la Antena 1, Diana Munteanu, Cezar Ouatu și Maurizio au primit sarcina de-a împărți fluturași pe o plajă, dar pentru a primi permisiunea să facă asta, vedetele au fost puse să care nămol și să spele șezlonguri. Între timp, Giani Kiriță, Roxana Vancea și Sony Medini au plecat cu o ambarcațiune pentru a culege nămol.

Citește și: Poftiți la circ, 15 februarie 2021. Cum arată Roxana Vancea, unsă cu nămol și cu formele la vedere. Bruneta a făcut spectacol

Când sarcinile au fost gata, vedetele s-au întâlnit cu Nea Marin, fiindcă ziua de muncă este departe de-a se fi terminat.

Prima echipă, formată din Diana Munteanu, Maurizio și Cezar Ouatu, a fost trimisă să împartă pliante la un restaurant, în timp ce restul au plecat să facă același lcuru, dar la o grădină botanică, acolo sunt sunt mulți turiști.

Odată ajunse la restaurant, starurile au primit permisiunea de-a promova prin fluturași spectacolul celor de la circul Bellucci, în schimbul unor munci nu tocmai ușoare. De data aceasta, vedetele din ediția 22 a emisiunii „Poftiți la circ” au primit misiunea de-a scoate copaci din pământ.

„Credeți-mă, să scoți pomi pe soarele ăla, nu e combinație”, a dezvăluit Giani Kiriță, extrem de sincer, care a recurs la adevărate mișcări de ninja pentru a scoate arborii din sol.

Citește și: Poftiți la circ, 15 februarie 2021. Roxana Vancea și Diana Munteanu s-au luptat cu Sandy Medini și au făcut show pe plajă

Nici la cealaltă echipă lucrurile nu au fost mai simple, căci vedetele au fost puse să facă grătar și să curețe pește. Când au terminat treaba, vedetele s-au așezat la masa și au servit prânzul.

Dar nu a durat mult și iată că Nea Marin a anunțat care sunt următoarele sarcini! Roxana Vancea și Diana Munteanu au primit misiunea de-a promova circul Bellucci împreună cu Sandy Medini. Băieții, în schimb, trebuie să plece cu Nea Marin, ca să facă rost de brânză.

Citește și
Mireasa 2021, sezonul 4. Victor și Andrada, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla trăirile"
Mireasa 2021, sezonul 4. Victor și Andrada, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla trăirile"
Mireasa 2021, sezonul 4. Victor și Andrada, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla trăirile"
Lidia Buble și Estera vorbesc
Asia Express, 18 septembrie 2021. Estera a izbucnit în lacrimi la prima cazare. Sora Lidiei Buble nu s-a mai putut abține
Asia Express, 18 septembrie 2021. Estera a izbucnit în lacrimi la prima cazare. Sora Lidiei Buble nu s-a mai putut abține
colaj razvan fodor alpha kids si o fetita
Alpha Kids, episodul 12. Copiii au dat cele mai amuzante răspunsuri la întrebarea "Ce este pandemia?"
Alpha Kids, episodul 12. Copiii au dat cele mai amuzante răspunsuri la întrebarea "Ce este pandemia?"
Mai multe articole

Giani Kiriță a fost pus să mulgă caprele, la „Poftiți la circ”

Și uite așa, Cezar Ouatu, Giani Kiriță și Sony Medini au plecat la gospodăria unui om, pentru a face rost de cele necesare.

Un moment cu adevărat comic a fost atunci când Giani Kiriță s-a așezat pe scaun și s-a apucat să mulgă capra!

„Mirosul de capre e unul horror. Mă jur pe viața mea că am crezut că e țap. E prima oară în viața mea când fac așa ceva, mă jur”, a dezvăluit fostul fotbalist, spre deliciul tuturor.

Așa cum era de așteptat, Nea Marin nu putea rata ocazia de-a asista la aceste scene savuroase. Urmărind totul pas cu pas, gazda emisiunii „Poftiți la circ” a făcut numeroase glume, spre disperarea lui Giani Kiriță, care nu știa cum să scape mai repede de neplăcuta situație.

Pe Nea Marin îl puteți vedea în emisiunea „Poftiți la circ”, difuzată în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri