Antena Căutare

Poftiți la circ, 16 februarie 2021. Giani Kiriță a frământat coca și a făcut covrigi. Ce a ieșit

În ediția 23 a emisiunii „Poftiți la circ”, Giani Kiriță a descoperit cum este munca la o covrigărie și cum se frământă coca.

colaj foto cu Giani Kiriță la Poftiți la circ, atunci când a fost pus să facă covrigi Galerie
am putut să-l vedem pe Giani Kiriță în acțiune, frământând de zor la covrigi.  | Antena 1

De data aceasta, în ediția 23 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, vedetele care au acceptat provocarea lansată de Nea Marin sunt Giani Kiriță, Dian Munteanu, Cezar Ouatu și Roxana Vancea. Încă din prima zi, gazda emisiunii i-a pus pe toți la treabă și le-a demonstrat din plin cât de grea este viața de artist de circ.

Înrudit cu cei de la circul Acquatico Bellucci, Nea Marin nu a putut rămâne indiferent la nevoia acestora de ajutor, așa că a dat trezirea vedetelor încă de la primele ore ale dimineții și le-a pus la muncă.

Giani Kiriță, Roxana Vancea, Diana Munteanu și Cezar Ouatu au făcut show în ediția 23 a emisiunii „Poftiți la circ”

Diana Munteanu, Cezar Ouatu, Roxana Vancea și Giani Kiriță au trecut prin fel și fel de încercări și sarcini, una mai surprinzătoare decât alta. Au cules nămol de Techirghiol de pe fundul apei, au uns turiștii și i-au distrat, au făcut curat pe plaje sau într-un hotel, au muls caprele, au cărat bălegar, au muncit la o spălătorie industrială și multe altele.

Și de parcă acest lucru nu ar fi fost de ajuns, starurile din ediția 23 a emisiunii „Poftiți la circ” au privit atent spectacolul celor de la Acquatico Bellucci, pentru a putea să-și dea seama ce numere pot concepe și pot integra în cadrul show-ului, astfel încât publicul să aibă parte de o experiență cu adevărat specială.

Citește și: Poftiți la circ, 16 februarie 2021. Sony Medini l-a enervat pe Nea Marin. Ce lecție dură i-a dat acesta

Vedetele au decis să facă repetiții și să pregătească numerele pentru spectacolul de diseară atunci când și-a făcut apariția, în mod complet neașteptat, Nea Marin.

Vă reamintim că acesta s-a supărat atât de tare că Sony Medini l-a stropit cu o găleată cu apă la parada prin Jupiter, Neptun și Saturn, încât a anunțat că se retrage la hotel. Nu mică a fost surpriza tuturor atunci când l-au văzut pe acesta apărând din nou în cortul circului Acquatico Bellucci.

„Eu îți cer scuze din profondo di inima me, niciodată nu am vrut să fac ceva rău ție, am crezut că te răcoresc puțin”, a zis Sony Medini cu savurosul său accent italian.

Citește și: Poftiți la circ, 16 februarie 2021. Roxana Vancea, surprinsă în ipostaze provocatoare atunci când spăla o combină

După ce i-a acceptat scuzele, Nea Marin a decis să îl trimită pe el, pe Dani de la circul Bellucci și pe Giani Kiriță la o covrigărie, pentru a împărți pliante de promovare a circului.

Giani Kiriță a fost pus să frământe coca și să facă mulți covrigi, la „Poftiți la circ”

În schimb, cei trei trebuie să muncească. Și uite așa am putut să-l vedem pe Giani Kiriță în acțiune, frământând de zor la covrigi.

„Dă-i cu coca, dă-i cu mama, dă-i cu tata, dă-i cu ceva”, a comentat el, disperat că munca nu e una atât de simplă pe cât pare.

Femeile angajate la covrigărie s-au distrat copios văzând cât de neîndemânatici sunt musafirii lor, deși sunt bărbați în toată firea.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 23 a emisiunii „Poftiți la circ” cu Nea Marin ca să descoperi și alte faze amuzante.

Pe Nea Marin îl puteți vedea în emisiunea „Poftiți la circ”, difuzată în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1.

Poftiți la circ, 16 februarie 2021. Sony Medini l-a enervat pe Nea Marin. Ce lecție dură i-a dat acesta... Poftiți la circ, 16 februarie 2021. Nea Marin a aruncat-o pe Diana Munteanu într-un morman de porumb! Ce a urmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x