Antena Căutare

Poftiți la circ, 16 februarie 2021. Roxana Vancea, surprinsă în ipostaze provocatoare atunci când spăla o combină

 În ediția 23 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Roxana Vancea a fost surprinsă în ipostaze provocatoare, în timp ce curăța o combină de grâu.

colaj foto cu Roxana Vancea, la Poftiți la circ, în momentul în care curăță o combină Galerie
În timp ce curăța, toată lumea a putut să o admire pe Roxana Vancea în ipostaze provocatoare | Antena 1

Suntem la circul Acquatico Belluci și, de data aceasta, vedetele care au acceptat provocarea lui Nea Marin sunt Cezar Ouatu, Giani Kiriță, Diana Munteanu și Roxana Vancea. Ziua anterioară a fost una plină de sarcini, una mai grea decât alta.

În fiecare săptămână, starurile invitate trebuie să facă rost de alimente sau de servicii, trebuie să promoveze circul Acquatico Bellucci și chiar să facă parte din spectacol cu numere de senzație.

Ce au fost puse să facă vedetele, în ediția 23 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1

Astfel, în prima zi, Roxana Vancea, Giani Kiriță, Cezar Ouatu și Diana Munteanu au cules nămol la bordul unei ambarcațiuni, au făcut curaj pe plajele ticsite de turiști, au vopsit și au decorat carul de paradă al circului Bellucci și au făcut promovare prin diferite stațiuni de pe litoralul românesc, precum Saturn, Neptun și Jupiter.

Mai mult decât, vedetele de la „Poftiți la circ” s-au antrenat intens și au pregătit chiar și numere de circ, cu care au delectat publicul. Giani Kiriță și-a demonstrat talentul de magician, Roxana Vancea a făcut spectacol cu acrobații la înălțime, Diana Munteanu s-a jucat cu cercurile și Cezar Ouatu a făcut acrobații, dar cu vocea sa de contratenor.

Citește și: Poftiți la circ, 16 februarie 2021. Sony Medini l-a enervat pe Nea Marin. Ce lecție dură i-a dat acesta

Următoarea zi a început în forță pentru vedetele din ediția 23 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1.

Diana Munteanu, Cezar Ouatu și Sandy Medini au mers cu Nea Marin să muncească la un siloz, în timp ce Liviu Vârciu, Roxana Vancea, Giani Kiriță și Sony Medini au mers la gospodăria lui Nea Rață.

Odată ajunse aici, vedetele au fost servite cu o băutură specială, dar relaxarea nu a durat mult, căci Nea Rață a dat deja indicațiile. Liviu Vârciu și Sony Medini s-au apucat să sape în grădină, în timp ce Roxana Vancea a fost pusă să spele o combină de grâu, împreună cu Giani Kiriță.

Roxana Vancea, în poziții provocatoare, în timp ce spăla o combină la „Poftiți la circ”

Extrem de muncitoare, așa cum i-a și promis lui Nea Marin că o să fie, frumoasa brunetă cu forme de invidiat a pus mâna pe cârpă și s-a apucat de treabă, dorind să iasă totul cât mai bine.

În timp ce curăța, toată lumea a putut să o admire pe Roxana Vancea în ipostaze provocatoare. Ajutată fiind de Giani Kiriță, aceasta a trudit din greu, dar și rezultatul a fost unul pe măsură.

Citește și: Poftiți la circ, 16 februarie 2021. Giani Kiriță a frământat coca și a făcut covrigi. Ce a ieșit

„Aici înăuntru boboc am făcut, nici când era din fabrică nu era așa curat”, a mărturisit Roxana Vancea, extrem de mândră de munca pe care a făcut-o.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 23 a emisiunii „Poftiți la circ” cu Nea Marin ca să descoperi și alte faze amuzante.

Pe Nea Marin îl puteți vedea în emisiunea „Poftiți la circ”, difuzată în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1.

Poftiți la circ, 16 februarie 2021. Nea Marin a aruncat-o pe Diana Munteanu într-un morman de porumb! Ce a urmat... Poftiți la circ, 16 februarie 2021. Nea Marin l-a „pierdut” pe Liviu Vârciu după vizita la Nea Rață...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x