Poftiți la circ, 16 februarie 2021. Roxana Vancea și Cezar Ouatu au făcut un număr de senzație la circul Acquatico Bellucci

În ediția 23 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Roxana Vancea și Ceazr Ouatu au făcut un spectacol de zile mari pe scena circului Acquatico Bellucci.

Show-ul oferit de Cezar Ouatu și de Roxana Vancea a primit numeroase aplauze.

Antena 1

Ziua a început în forță pentru Roxana Vancea, Cezar Ouatu, Diana Munteanu și Giani Kiriță, în ediția 23 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1.

Încă de la primele ore ale dimineții, Nea Marin a dat trezirea vedetelor și a anunțat că sunt multe treburi de rezolvat. Vedetele s-au împărțit în două echipe și toată lumea a plecat spre următoarea destinație.

Vedetele de la „Poftiți la circ” au pregătit numere speciale pentru spectacolul celor de la Acquatico Bellucci

Nea Marin a mers împreună cu Diana Munteanu, Cezar Ouatu și Sandy Medini la un siloz, acolo unde au umplut saci întregi cu boabe de porumb, au dat totul prin moară, au făcut uruială și au cărați numeroși baloți. La final, aceștia au fost răsplătiți cu pâine caldă alte produse necesare cerul de la circul Acquatico Bellucci.

Citește și: Poftiți la circ, 16 februarie 2021. Roxana Vancea, surprinsă în ipostaze provocatoare atunci când spăla o combină

Între timp, mult mai bine au dus-o Giani Kiriță, Roxana Vancea, Liviu Vârciu și Sony Medini, odată ce au ajuns acasă la Nea Rață. Vedetele au fost întâmpinată cu un pahar de țuică specială și, cât timp au săpat pământul și au spălat o combină de grâu, gazda a făcut o tocană pe cinste și a încins un grătar îmbietor.

Odată așezate la masă, vedetele s-au ospătat cu bucate alese și multă voie bună. Și-a făcut apariția și Nea Marin cu Diana Munteanu, Sandy Medini și Cezar Ouatu, dar aceștia nu au stat mult, fiindcă au plecat la sera unui agricultor, ca să facă rost de legume.

Doar că, acolo, situația a scăpat de sub control și a izbucnit o bătaie cu pepeni și dovlecei între Nea Marin, Sandy, Sony și Liviu.

După o zi întreagă de muncă și peripeții, vedetele au fost nevoite să se întoarcă la circul Acquatico Bellucci cu legumele și cu restul produselor de care au făcut rost, fiindcă se apropie seara și vine ora spectacolului.

Cezar Ouatu și Roxana Vancea, moment emoționant pe scena circului Acquatico Bellucci, la „Poftiți la circ”

Diana Munteanu și-a făcut numărul de cercuri cât a putut de bine, chiar dacă a avut mâna bandajată și încheietura umflată. Uneori, viața de artist de circ nu este deloc ușoară.

Dar poate că cel mai savuros moment din spectacolul celor de la circul Acquatico Bellucci a fost atunci când Roxana Vancea a realizat acrobații fascinante la înălțime. Împreună cu Ivan, frumoasa brunetă i-a impresionat nu doar pe cei din public, ci și pe colegii săi „de suferință”, în ediția 23 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1.

Citește și
asia-express-proba-hamam-sapun
Lui Connect-R i s-a făcut rău în timpul probei de la Asia Express. Ce a pățit: „Simțeam că mor! Doamne, pupa-ți-aș tălpile tale”
Lui Connect-R i s-a făcut rău în timpul probei de la Asia Express. Ce a pățit: „Simțeam că mor! Doamne, pupa-ți-aș tălpile tale”
zarug-lorelei-asia-express
Ce au ajuns să facă Zarug și Lorelei de la Asia Express pentru un loc de cazare: „Facem coregrafia delfinului”
Ce au ajuns să facă Zarug și Lorelei de la Asia Express pentru un loc de cazare: „Facem coregrafia delfinului”
lidia-estera-buble-colaj-asia-express
Ce au putut face Lidia Buble și Estera șoferului care le-a luat la autostop, la Asia Express: „Mă fac de rușine”
Ce au putut face Lidia Buble și Estera șoferului care le-a luat la autostop, la Asia Express: „Mă fac de rușine”
Mai multe articole

Citește și: Poftiți la circ, 16 februarie 2021. Nea Marin l-a „pierdut” pe Liviu Vârciu după vizita la Nea Rață

Și totul s-a întâmplat în timp ce Cezar Ouatu a impresionat cu încântătoarea sa voce de contratenor, interpretând „O sole mio”. Show-ul oferit de Cezar Ouatu și de Roxana Vancea a primit numeroase aplauze.

Nea Marin a apreciat în mod special curajul vedetei și chiar și Ivan, un artist extrem de talentat și cu multă experiență de la circul Acquatico Bellucci, a lăudat prestația Roxanei Vancea.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 23 a emisiunii „Poftiți la circ” cu Nea Marin ca să descoperi și alte faze amuzante.

Pe Nea Marin îl puteți vedea în emisiunea „Poftiți la circ”, difuzată în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1.

Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Salopeta purtată de artistă a atras toate privirile
Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Artista i-a uimit pe toți cei prezenți la...
Zodii norocoase în ziua de 29 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Se anunță o perioadă prosperă pentru trei zodii norocoase în ziua de 29 septembrie 2021....
Ultimele știri