Antena Căutare

Florin Rață, cel mai cunoscut fermier de la TV. Cum arată acum și ce mai face

Florin Rață este unul dintre cei mai cunoscuți fermieri de la TV, însă foarte puțini știu ce mai face și cum arată acum.

Florin Rata in trei ipostaze diferite si alături de familie Galerie
Florin Rață este unul dintre cei mai cunoscuți fermieri de la TV | Facebook

Florin Rață, cunoscut pe numele de nea Rață, este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți fermieri care au avut ocazia să ajungă pe micile ecrane ale telespectatorilor. Acesta s-a retras pentru o perioadă de timp din luminile reflectoarelor și departe de ochii curioșilor, iar acum foarte puțini știu cum mai arată.

Fermierul a impresionat prin felul său de a fi și prin cunoștiințele sale în domeniul agriculturii, însă spiritul său glumeț a trezit simpatia publicului.

Nea Rață a decis să facă o surpriză de proporții mari celor care îl îndrăgesc și a apărut în ediția 23 a emisiunii "Poftiți la circ", unde i-a cunoscut pe Giani Kiriță, Roxana Vancea, Diana Munteanu, dar și pe Liviu Vârciu, care i-a devenit rapid prieten. Acesta nu și-a mai făcut prezența la TV de o perioadă lungă de timp, iar această apariție le-a bucurat sufletul telespectatorilor.

Citește și: Poftiți la circ, 16 februarie 2021. Nea Marin l-a „pierdut” pe Liviu Vârciu după vizita la Nea Rață

În prezent, fermierul se ocupă de gospodăria sa din Constanța și se mândrește cu o familie de-a dreptul minunată.

Cum arată acum fermierul Florin Rață

Foarte mulți își amintesc de Nea Rață, unul dintre cei mai cunoscuți fermieri din România, însă foarte puțini știu cum arată acum.

Florin Rață publică destul de des pe rețelele sociale, dar apariția sa din cadrul emisiunii "Poftiți la circ" i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Acesta a apărut din nou în luminile reflectoarelor după o pauză de aproape 5 ani, iar revenirea a fost una memorabilă.

Fermierul a fost prezent pentru prima oară în emisiunea lui nea Marin, unde a legat o relație strânsă de prietenie cu Liviu Vârciu. Cei doi s-au întâlnit după ce artistul, Sony Medini, Giani Kiriță și Roxana Vancea au mers acasă la Nea Rață.

„Trebuie neapărat să îl sun pe Nea Marin și să îi spun că am cunoscut un om tare mișto. Te pup, nea Marine. E prima oară în viața mea când îți mulțumesc că m-ai trimis la un om atât de mișto. M-a pus la masă, m-a omenit, mi-a dat o băutură, grătarul sfârâie, cianul e cum trebuie, cu toate alea. Mi-a zis că are un hectar de săpat, să pună arpagic. Am luat sapa și să mă vezi cum am săpat tot”, i-a povestit Liviu Vârciu lui nea Marin despre Florin Rață.

Citește și: Poftiți la circ, 16 februarie 2021. Liviu Vârciu și Sony Medini au fost fugăriți și atacați de Nea Marin. Ce a urmat

Pe lângă apariția sa remarcabilă din cadrul emisiunii "Poftiți la circ", nea Rață este foarte activ pe contul său de Facebook și publică des imagini alături de familie.

Deși anii au trecut, fermierul și-a păstrat pasiunea pentru agricultură, iar schimbarea sa nu este una foarte evidentă, iar cei care îl îndrăgesc au observat acest lucru încă din prima clipă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Florin Rață strânge mai bine de 600 de aprecieri și o mulțime de comentarii pozitive pe rețelele sociale, semn că este apreciat de un public mare.

Poftiți la circ, 16 februarie 2021. Roxana Vancea și Cezar Ouatu au făcut un număr de senzație la circul Acquatico Bellu... Poftiți la circ, 16 februarie 2021. Giani Kiriță l-a făcut pe Cezar Ouatu să leviteze în timpul unui spectacol la circul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x