Antena Căutare

Poftiți la circ, 17 februarie 2021. Roxana Vancea, scoasă din minți de Sandy Medini! „M-a terminat psihic”

În ediția 24 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, Sandy Medini de la circul Acquatico Bellucci a reușit să o scoată din minți pe Roxana Vancea.

colaj foto cu Roxana Vancea, la Poftiți la circ Galerie
Chiar dacă a primit tot felul de cuvinte grele și replici acide, Sandy Medini nu s-a lăsat și a continuat s-o tachineze din plin pe Roxana Vancea | Antena 1

Ziua a început în forță pentru vedetele de la emisiunea „Poftiți la circ”, ediția 24. Este ultima zi de muncă pentru Cezar Ouatu, Diana Munteanu, Roxana Vancea și Giani Kiriță.

Chiar dacă sunt extrem de obosiți după cele câteva zile petrecute la circul Acquatico Bellucci, cei patru tot s-au trezit devreme pentru a lua micul dejun și pentru a afla ce sarcini le-a pregătit Nea Marin, de data aceasta.

Vedetele de la „Poftiți la circ” ediția 24 au ajuns la herghelia din Mangalia

Diana Munteanu și Roxana Vancea s-au trezit extrem de devreme, lucru apreciat din plin de gazda emisiunii. Odată ce toată lumea s-a adunat la masă, Nea Marin a anunțat că toată lumea trebuie să meargă la herghelia din Mangalia, pentru a împărți vizitatorilor pliante de promovare a circului.

Citește și: Poftiți la circ, 17 februarie 2021. Giani Kiriță l-a „bătut” pe Nea Marin, dar apoi a regretat amarnic! Ce a urmat

Totuși, în schimbul acestui serviciu, vedetele trebuie să muncească. După ce s-au suit în mașină, toată lumea a plecat spre următoarea destinație. Odată ce au ajuns acolo, starurile s-au împărțit imediat în două echipe și s-au apucat de treabă.

Diana Munteanu și Nea Marin au dat cu var prin grajduri, în timp ce Cezar Ouatu și Sony Medini au scos pământul bătătorit și au făcut curat, pentru ca cei de la herghelia din Mangalia să fie cât mai mulți.

Între timp, în curte, Roxana Vancea, Sandy Medini, Giani Kiriță și Maurizio s-au apucat să dea cu mătura pe alei. Totuși, acesta a fost momentul în care a izbucnit încă un conflict neașteptat, în ediția 24 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1.

Citește și: Poftiți la circ, 17 februarie 2021. Cum s-au răzbunat Cezar Ouatu și Sony Medini pe Nea Marin: „N-am văzut așa ceva”

Așa cum am putut vedea, încă de la început între Sandy Medini și Roxana Vancea au existat anumite tensiuni și animozități, născute din faptul că cele două au temperamente diferite.

La un moment dat, la „Poftiți la circ”, Roxana Vancea și Diana Munteanu au prins o pauză de lucru și au dorit să se relaxeze puțin la plajă, dar Sandy Medini a avut cu totul și cu totul alte gânduri. Aceasta le-a stropit cu apă rece și le-a scos din minți cu micile sale glume și tachinări și nu a mai durat mult până ce totul s-a transformat într-o urmărire palpitantă, presărată cu „atacuri” cu apă, dezinfectanți și tot ce s-a mai nimerit la îndemână.

Sandy Medini a scos-o din minți pe Roxana Vancea, în ediția 24 a emisiunii „Poftiți la circ”

Apoi, cele trei nu au mai ratat vreo ocazie să se tachineze. Așa s-a întâmplat și la herghelia din Mangalia, atunci când Roxana Vancea a profitat de moment că Sandy Medini de la circul Bellucci primește o mătură și a insinuat faptul că este o vrăjitoare.

Nici sora lui Sony nu s-a lăsat mai prejos și a început să arunce cu fructe în frumoasa brunetă, care și-a ieșit rapid din minți și a ripostat în cel mai neașteptat mod posibil.

Chiar dacă a primit tot felul de cuvinte grele și replici acide, Sandy Medini nu s-a lăsat și a continuat s-o tachineze din plin pe Roxana Vancea.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 24 a emisiunii „Poftiți la circ” cu Nea Marin ca să descoperi și alte faze amuzante.

Pe Nea Marin îl puteți vedea în emisiunea „Poftiți la circ”, difuzată în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1.

Poftiți la circ, 17 februarie 2021. Giani Kiriță l-a „bătut” pe Nea Marin, dar apoi a regretat amarnic! Ce a urmat... Poftiți la circ, 17 februarie 2021. Cum s-au răzbunat Cezar Ouatu și Sony Medini pe Nea Marin: „N-am văzut așa ceva”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x